#9 Radamel Falcao

ben falcaonun yerinde olsam cevap bile vermezdim.buraya gelip sakatlık yasamıs olabilr,aldıgımızda saglıklıydı.istediğiniz kadar gömün,adam dunya yıldızı.saçmasapan kutlama ile dogum günü kutlanıyo.rezillik

ben falcaonun yerinde olsam cevap bile vermezdim.buraya gelip sakatlık yasamıs olabilr,aldıgımızda saglıklıydı.istediğiniz kadar gömün,adam dunya yıldızı.saçmasapan kutlama ile dogum günü kutlanıyo.rezillik
istersen kainat yildizi olsun , diger oyuncularinki da ayni sekilde kutlaniyor. Falcaonun ne farki var.

Herkese ayni yapiyorlar. Bari selcuk icin özen göster

Adama denilmedik laf kalmamış. Yarın bu adam çıksa goller atsa ilk yalayacak olan tayfada bunlar...

Haaa sırf tükürdüğümü yalamayım diye keşke yine sakatlansa yada istenileni veremese diye düşünen dengesizleri görür gibiyim.

Senin gibi dolandirici herif icin sidikli amonacosporun maclarini transfer dedikodularini sabah aksam takip ettik hain
Yok forvet alcaklar yok ben yedder gelirse falcao bize gelcek slimani gol atti diye forvet sikintisi kalmadi artik yollarlar diye sevindik

Yaziklar olsun kolombiyali saban

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

senelerdir söylediğim için rahatım. İngiltere alt lig takımları bile bizim takımlardan daha iyi iletişim yapıyor. Falcao demek en basitinden Kolombiya'da taraftar toplamak demek. Avrupa'daki takımlar Türk oyuncu gelince hemen Türklere oynuyor, çünkü biliyorlar iyi etkileşim var.

Gayet güzel içeriklerle süslüyorlar. Bizde tek yapılan sponsor reklamı,antreman fotosu ve maç paylaşımı. 2021 yılında bu kadar kötü iletişim olmaz, kimse kusura bakmasın

Ozan daha tek maça çıkmadı ama liverpool hesabı mükemmel bir şekilde oyuncusunu tanıttı. Bunu söylemekten ben bıktım resmi hesaplar hala değişmedi. Umarım Mayıs'ta gelecek yönetimin ilk işi bu resmi hesapları düzeltmek olur

Bunun için inanılmaz maliyet gerekmiyor. Sadece bu işler için yetkinlik ve yaratıcılık lazım

senelerdir söylediğim için rahatım. İngiltere alt lig takımları bile bizim takımlardan daha iyi iletişim yapıyor. Falcao demek en basitinden Kolombiya'da taraftar toplamak demek. Avrupa'daki takımlar Türk oyuncu gelince hemen Türklere oynuyor, çünkü biliyorlar iyi etkileşim var.

Gayet güzel içeriklerle süslüyorlar. Bizde tek yapılan sponsor reklamı,antreman fotosu ve maç paylaşımı. 2021 yılında bu kadar kötü iletişim olmaz, kimse kusura bakmasın

Ozan daha tek maça çıkmadı ama liverpool hesabı mükemmel bir şekilde oyuncusunu tanıttı. Bunu söylemekten ben bıktım resmi hesaplar hala değişmedi. Umarım Mayıs'ta gelecek yönetimin ilk işi bu resmi hesapları düzeltmek olur

1612956614974.webp

Ne kadar mutluyduk geldiğinde...

Kac gün nöbet tuttuk senin için, kaç tane kolpacıyı dinledik senin için.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Bugünkü maç için Ali Sami Yen'e gidecekmiş iki gözümün çiçeği :berkan:

Geri
Üst Alt