- 2 Temmuz 2011
- 138.061
- 58.907
- 5.488
ben falcaonun yerinde olsam cevap bile vermezdim.buraya gelip sakatlık yasamıs olabilr,aldıgımızda saglıklıydı.istediğiniz kadar gömün,adam dunya yıldızı.saçmasapan kutlama ile dogum günü kutlanıyo.rezillik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
istersen kainat yildizi olsun , diger oyuncularinki da ayni sekilde kutlaniyor. Falcaonun ne farki var.ben falcaonun yerinde olsam cevap bile vermezdim.buraya gelip sakatlık yasamıs olabilr,aldıgımızda saglıklıydı.istediğiniz kadar gömün,adam dunya yıldızı.saçmasapan kutlama ile dogum günü kutlanıyo.rezillik
Herkese ayni yapiyorlar. Bari selcuk icin özen gösterben falcaonun yerinde olsam cevap bile vermezdim.buraya gelip sakatlık yasamıs olabilr,aldıgımızda saglıklıydı.istediğiniz kadar gömün,adam dunya yıldızı.saçmasapan kutlama ile dogum günü kutlanıyo.rezillik
istersen kainat yildizi olsun , diger oyuncularinki da ayni sekilde kutlaniyor. Falcaonun ne farki var.
mevzu buHerkese ayni yapiyorlar. Bari selcuk icin özen göster
senelerdir söylediğim için rahatım. İngiltere alt lig takımları bile bizim takımlardan daha iyi iletişim yapıyor. Falcao demek en basitinden Kolombiya'da taraftar toplamak demek. Avrupa'daki takımlar Türk oyuncu gelince hemen Türklere oynuyor, çünkü biliyorlar iyi etkileşim var.
Gayet güzel içeriklerle süslüyorlar. Bizde tek yapılan sponsor reklamı,antreman fotosu ve maç paylaşımı. 2021 yılında bu kadar kötü iletişim olmaz, kimse kusura bakmasın
Ozan daha tek maça çıkmadı ama liverpool hesabı mükemmel bir şekilde oyuncusunu tanıttı. Bunu söylemekten ben bıktım resmi hesaplar hala değişmedi. Umarım Mayıs'ta gelecek yönetimin ilk işi bu resmi hesapları düzeltmek olur