#9 Radamel Falcao

ezgif.com-gif-maker.gif

İlk yarıdaki Erzurum ve dünkü maçta attığı goller gerçek Falcao'dan kesintiler ama kendisinden hala beklentim yok 2-3 maç oynasın bir görelim.

dün goller haric de iyiydi bence

Sabri Sarıoğlu: “Kulüp doktoru Yener İnce ile konuştum.Falcao'nun bir daha sakatlanması için dizine krampon çivisi gelmesi lazım dedi.Falcao, İspanya'nın en iyi doktorunda ameliyat olmuş.Formu da yerinde, En son benzer golü Barcelona'ya atmıştı.Bence Galatasaray taraftarının istediği Falcao artık geri döndü.”
Ev5VVkZWgAoIs6-

Sabri Sarıoğlu: “Kulüp doktoru Yener İnce ile konuştum.Falcao'nun bir daha sakatlanması için dizine krampon çivisi gelmesi lazım dedi.Falcao, İspanya'nın en iyi doktorunda ameliyat olmuş.Formu da yerinde, En son benzer golü Barcelona'ya atmıştı.Bence Galatasaray taraftarının istediği Falcao artık geri döndü.”
Ev5VVkZWgAoIs6-
İlk maçta yalanlanır

Ev5VVkZWgAoIs6-
Ameliyat mi olmus? Tebrikler yönetim acaklama yok bile

Cift forvet oynarsak solda da Onyekuru olursa cok ofansif olmaz mi?

son iki maçtan 1 puan almamızı sağladı.
o 1 puan ile şampiyon olursak aldığı para helaldir gibi birşeyler zırvalarız.

Cift forvet oynarsak solda da Onyekuru olursa cok ofansif olmaz mi?

falcao ve mustafa'dan ideal bir ikili çıkmaz bence. ikisi de bitirici.

zaten pozisyon hazırlamakta sorun yaşarken ortadan birini çıkarıp ileriye atmak düşük olan yaratıcılığımızı daha da düşürür. ki ileriye atacağımız oyuncu da pozisyon bekleyen bir oyuncu olacak.

mustafa ile devam edilmeli.

Ankaragücü maçında 1-0 ken o golü atsaydı şu an başka şeyler konuşuyorduk ne olursa olsun Mustafa oynamalı çift forvet sol onye sağda babel ile elek oluruz.

Herif aylardir kicini yaya yaya yatiyor, bi zahmet gol atsin yani.

Gol atti diye affedecek veya yumusayacak degilim, hala sahtekarin teki oldugunu düsünüyorum.
Yattıktan sonra bunu atması zaten daha büyük marifet yav.

Affedilecek bir şey yok 2 senede 30 maç kaçırdı gerçeğini değiştirmeyecek bu.

Yattıktan sonra bunu atması zaten daha büyük marifet yav.

Affedilecek bir şey yok 2 senede 30 maç kaçırdı gerçeğini değiştirmeyecek bu.

Hadi ikinci gol penalti da ilk golüne ben de acayip sasirdim bunu nasil atti bu herif diye.

Ne yapip edip bu yaz yollamaliyiz, bir sene daha katlanamam ben bu herife.

Kral sakatlanmadan sezonu bitirsin de göstereceği performans zaten ekstra gelecek bize. Sezon sonu yolları ayırabilmek için de bu şart.

Geri
Üst Alt