- 1 Ağustos 2009
- 46.877
- 49.159
- 4.708
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk maçta yalanlanırSabri Sarıoğlu: “Kulüp doktoru Yener İnce ile konuştum.Falcao'nun bir daha sakatlanması için dizine krampon çivisi gelmesi lazım dedi.Falcao, İspanya'nın en iyi doktorunda ameliyat olmuş.Formu da yerinde, En son benzer golü Barcelona'ya atmıştı.Bence Galatasaray taraftarının istediği Falcao artık geri döndü.”
![]()
Ameliyat mi olmus? Tebrikler yönetim acaklama yok bileSabri Sarıoğlu: “Kulüp doktoru Yener İnce ile konuştum.Falcao'nun bir daha sakatlanması için dizine krampon çivisi gelmesi lazım dedi.Falcao, İspanya'nın en iyi doktorunda ameliyat olmuş.Formu da yerinde, En son benzer golü Barcelona'ya atmıştı.Bence Galatasaray taraftarının istediği Falcao artık geri döndü.”
![]()
Belki de daha fazla tepki çekmemesi için açıklamadılar.Falcao'ya nefret fazla..Ameliyat mi olmus? Tebrikler yönetim acaklama yok bile
Haklısın valla.O golu baska biri atsaydi kesin Falcao olsa sakatlanmisti espirileri donerdi
emre k. taylan belhanda gedson gibi bir orta saha olsa ya da belhanda yerine stoper koyup üçlü savunma denenebilir mi ? Gerçekten sivas maçında iyi bir görüntüsü vardıCift forvet oynarsak solda da Onyekuru olursa cok ofansif olmaz mi?
Cift forvet oynarsak solda da Onyekuru olursa cok ofansif olmaz mi?
Yattıktan sonra bunu atması zaten daha büyük marifet yav.Herif aylardir kicini yaya yaya yatiyor, bi zahmet gol atsin yani.
Gol atti diye affedecek veya yumusayacak degilim, hala sahtekarin teki oldugunu düsünüyorum.
Yattıktan sonra bunu atması zaten daha büyük marifet yav.
Affedilecek bir şey yok 2 senede 30 maç kaçırdı gerçeğini değiştirmeyecek bu.