#9 Radamel Falcao

bir daha taraftarın gazına gelip böyle bir transfer yapmamak için mükemmel bir örnek kendisi.

Terim, "Her maçtan sonra devamlı Falcao’yu soruyorsunuz, ben de sabırla cevap veriyorum. Alınmadığı zaman muhakkak bir sebep var. Sebep demeyelim de teknik bir karar diyelim. Bu daha doğru olur."

kendisine kiziyorum ama yaşadığı sakatligi düsününce de istemeden hak veriyorum.

keşke kendisini 35 yasinda degilde 25 yasinda alabilseydik.

Falcao'nun hala piyasasi var. Gidebilecegini dusunuyorum.

En buyuk sorun Feghouli. O yillik maasa kimsenin transfer edecegini sanmiyorum.

Sonucta Babel'in bile bu takima katki verebilecegini dusunuyorum. Feghouli'nin ise sezon genelinde net eksi olacagina eminim.

Ben bir oyuncunun prime donemi olmasi gereken 29/30 yasinda fiziki olarak bitik olduktan sonra 30+'da toparladigini bugune kadar gormedim.

Feghouli ve Falco giderlerse cok sevinecegim. Cunku ikisine de bu takimin ihtiyaci yok.

Gitmez, 10 maç oynar 1M € bonusunu alır sonra yine çıkar tribüne.
Keşke 20 ve 30 maçlar içinde ilave bonus koysalarmış madem satmışlar kulübü tam yapsalarmış.
Geçen yıl sonran 3. hafta 10 maçı doldurduktan sonra son 2 maça sakatım diyerek çıkmayarak ne kadar karaktersiz bir herif olduğunu ispatlamıştır.
Not: 10 maç ilk 11

Uşak saçımı Falcao saçı gibi yaptır dedi, direk 3 numaraya vurdurdum. Kötüyü örnek almasın.

7d3mwO8.png

Adam yilda bir kere klasini konusturuyor o nu da kcirdi kilinc

Geri
Üst Alt