#9 Umut Bulut

ben şahsen milli maçta beğendim umut'u. çok koşması, defansı yormasını geçtim milli maçta 4-5 kez bayağı iyi duvar pasları attı. rastgele mi yaptı, şansa mı yaptı bilmiyorum ama bayağı hoşuma gitti bu özelliği

Takımı Selçuk ile beraber 9 kişi oynatan adam hemen övülmeye başlanılmış bakıyorum. Umut Burak'tan beter bir futbolcu. İkisi birbirinden beter.

Burakla ikisini topla gene de bir futbolcu etmiyorlar.

Takımı Selçuk ile beraber 9 kişi oynatan adam hemen övülmeye başlanılmış bakıyorum. Umut Burak'tan beter bir futbolcu. İkisi birbirinden beter.
Öyle diyon da biz de biliyoruz bunların ikisinin de ne olduğunu. Eldeki malzeme bu ne yazık ki. Planlamamızı seveyim.

I am the one who knocks!

Moderatör tarafında düzenlendi:
Umut begendigim bir oyuncu degil ama Buraga göre daha faydali oyuncu. Defansi bozuyor. Pres yapiyor. Hava toplarinda iyi. Milli maçta bütün hava toplarina vurdu. Burak gibi ben süperstarim diyip eli belinde gezmiyor.

Umut öyle çok çok iyi diyebileceğimiz bir adam değil ancak takım oyununda Burak'tan daha fazla katkı sağlayacağını düşünüyorum.

Umut ve Burak'ı toplasan Baros'un sol ayak baş parmağı etmez. 18 lig takımın arasındaki en kötü sözde forvetler bizde.

Ayni şeyi sana da diyebilirim.

Mesajimi dikkatli oku, Baros'u fazla abarttigini demek istedim.
Yahu Umut ve Burak futbolcu mu bi git. Baros'un fazla abartmışım. Baros ve Elmander'in birlikte oynadığı maçlarda ki oyunumuza bir bak. Burak geldikten sonra oynadığımız futbola bak.

Yahu Umut ve Burak futbolcu mu bi git. Baros'un fazla abartmışım. Baros ve Elmander'in birlikte oynadığı maçlarda ki oyunumuza bir bak. Burak geldikten sonra oynadığımız futbola bak.

Ben Umut müthis oldugunu demedim fakat sonuçta Real Madrid, Juventus, Schalke gibi rakiplere gol atmayi becerebilen bir oyuncu. Eksikleri fazla olmasina ragmen bu gerçegi degistirmiyor. Milan Baros ikinci sezonundan sonra pek mükemmel oldugunu da diyemezsin. Zaten Çekle oynadigi Euro 2012 da en çok elestirilen oyunculardan birisiydi kendisi. Ilk 2 sezon sonra sürekli sakat kaliyordu.

Ilk sezon hariç, fark o kadar büyük oldugunu düsünmüyorum

Ben Umut müthis oldugunu demedim fakat sonuçta Real Madrid, Juventus, Schalke gibi rakiplere gol atmayi becerebilen bir oyuncu. Eksikleri fazla olmasina ragmen bu gerçegi degistirmiyor. Milan Baros ikinci sezonundan sonra pek mükemmel oldugunu da diyemezsin. Zaten Çekle oynadigi Euro 2012 da en çok elestirilen oyunculardan birisiydi kendisi. Ilk 2 sezon sonra sürekli sakat kaliyordu.

Ilk sezon hariç, fark o kadar büyük oldugunu düsünmüyorum
Burda anlatmak istediğimiz futbolcunun kendisi Burak ve Umut futbolcu filan değil. Bu kadar basit istedikleri kadar gol atsınlar umrumda değil. Ben oynadıkları futbola bakarım takımı oynatıyorlar mı oynatmıyorlar mı. Topu ileride tutabiliyor mı tutamıyorlar mı.

Şu saçma sapan kendimi haklı çıkaracağım mantığından vazgeç 5 gram anladığın yok. Kaç defa dedim beni alıntılama. Laftan anladığın da yok.

Burda anlatmak istediğimiz futbolcunun kendisi Burak ve Umut futbolcu filan değil. Bu kadar basit istedikleri kadar gol atsınlar umrumda değil. Ben oynadıkları futbola bakarım takımı oynatıyorlar mı oynatmıyorlar mı. Topu ileride tutabiliyor mı tutamıyorlar mı.

Şu saçma sapan kendimi haklı çıkaracağım mantığından vazgeç 5 gram anladığın yok. Kaç defa dedim beni alıntılama. Laftan anladığın da yok.

Forvet topu sadece önde tutmak degil, gol da atmali.

Senin gözlerde sorun mu var? Kaç kez dedim daha hala anlamiyorsun: Baros konustugun gibi müthis oyuncu degildi bizde ilk sezon hariç.

Umutla o kadar da farkli degil.

Sana hatalarini telafi etmek için şans veriyorum, tesekkür etmeye de bil.

Son düzenleme:
Forvet topu sadece önde tutmak degil, gol da atmali.

Senin gözlerde sorun mu var? Kaç kez dedim daha hala anlamiyorsun: Baros konustugun gibi müthis oyuncu degildi bizde ilk sezon hariç.

Umutla o kadar da farkli degil.

Sana hatalarini telafi etmek için şans veriyorum, tesekkür etmeye de bil.
Letonya girdi mi?

Yine asiri cahil oldugunu gösteriyorsun.

Burada Umut'a müthis oldugunu demedim, Baros'un futbol kalitelerini abarttigini söyledim.

Gözleriyle oku plse.
Aşırı cahil olan bu ortamı bilipte hala Milli takımı destekleyen senin gibiler. akpnizi alıpta gidin. Ülkenin içine ettiniz zihniyetinize tüküreyim. Hollanda'da yaşıyormuş birde utanmadan. Işid senin gibileri bekliyor.

Geri
Üst Alt