- 13 Mart 2009
- 9.732
- 2.463
- 1.778
form derecesi gittikçe düşüyor bu adam sahada neredeyse hiç yok bitiricilik özelliği zaten yok ama pres yapıp top kapardı orta sahada top falan alırdı artık onlarıda hiç yapamıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne umutun ne burakın bu takımda yeri yok...millet umuta sallıyo da burak da en az onun kadar kötü.Hayır burak oynasın diyenler neyi umuttan iyi yapacağını düşünüyor.İleride umut top tutamıyor burak mı tutacak,Umut gol kaçırıyor burak kaçırmıyor mu?...Umutun oyun aklı yerlerde burakın da yerlerde değil mi?..Hayır burak gelince forvette ne düzelecek merak ediyorum.
Burak çok pozisyona giriyor diyordunuz bakın umut da giriyor çünkü arkalarında sneijder gibi bir adam var..Burak gol atıyor ama diyorlar e umut ad bu kadar berbat oynadığı 2 maç da 2 gol attı.Düz mantıkla işini yapmış olması lazım o zaman...
Hatta şunu da söyleyeyim burak bu sene ligde 1400 dakikada 11,umut 900 dakikada 6 gol atmış..Arada istatistik olarak da fark yok...Umut çok kötü kabul ediyorum da nedir bu buraka dilenmek..İkisi de oynasa kanser olacağız.Sorun bu iki adama güvenip takıma forvet almamak.Aslında pandev var da kendisini ligde sadece 27 dakika oynattık.Kendisi geçen sene napolide 40 maç oynamış ama sorsan buraktan ve umuttan kötü...Yabancı kontenjanını telles,chedjou gibi adamalr için kullanıp hücumda hem de burak ve umut gibi iki yeteneksize mahkum olmak pahasına bu adamı kullanmamak çok ayrı bir kafa..Ama yabancı oyuncuların medyası yok ki...Dün fanatik fenerli rıdvan umutu maçın en iyisi,sneijderi sahanın en kötüsü ilan etti.Bu bile kamuoyunun fenerli medya tarafından çok güzel organize edildiğine örnek..
Uzun lafın kısası umut da aynı burak da iki forvetimiz de berbat..Ama o kadar güçlü medya destekleri var ki benzema,falcao gelse yine bunlar kötü olur,ama buraklar,umutlar,selçuklar,yektalar hep oynar..
umutu melo bozuyor beyler yoksa çok iyi oyuncu
isa merice salvo galiba
dogru mu
ulan bütün derdimiz bitti bir melo kaldı durduk yere bir melo nefreti başladı adamda medya trolümüdür nedir anlamadım
hayricim sendende bişeyler bekliyoruz artık bütün forumun beklediği yasin şimşek-h.cund kapışmasını ne zmn izliyecez..
Umut'ul leş'ol geşol mrs defol.