#9 Umut Bulut

bi daha forma yüzü görmemen dileğiyle..

tsn_haber_detay.asp

Balıkesir maçında ilk 11 oynarsa bu mesajımı düzenleyip küfür etmeyi planlıyorum.

kanatta denemek lazım. balıkesir maçı uygun bunun için

---------o---------
--o----o---o--o-
-----o------o-----
---------o--------
--x-----o----x--

şöyle bir dizilişte x lerin birinde olabilir

Son düzenleme:
kanatta denemek lazım. balıkesir maçı uygun bunun için

Aman Yarabbi.

Oynamayacak abi oynayamayacak.
Eğer Balıkesir maçında oynarsa Hamza hocaya olan tüm saygım biter yetti artık.

--------------Muslera------------
Hamit----Ched----Koray--Olcan/Telles
----------Melo----Selçuk--------
Bruma/Emre-------Sneijder--Yasin
--------------Burak-----------------

Aklın yolu 1.

Aman Yarabbi.

Oynamayacak abi oynayamayacak.
Eğer Balıkesir maçında oynarsa Hamza hocaya olan tüm saygım biter yetti artık.

--------------Muslera------------
Hamit----Ched----Koray--Olcan/Telles
----------Melo----Selçuk--------
Bruma/Emre-------Sneijder--Yasin
--------------Burak-----------------

Aklın yolu 1.

hocanın umuttan vazgeçeceğini sanmıyorum. burakla birlikte oynatır bence yada sneijderi sola alır yine :)

Umut'a kızmıyorum bile çünkü kapasitesi bu ama onu oynatan Hh nasıl bir kafa yaşıyor. Anlamak gerçekten çok zor.

en acısı da takımın 9 numarası bu adamda. yazık vallahi yazık. YETENEKSİZ

Bir de tripelere giriyor her pozisyon, iyice itici gelmeye başladı.

son dakkalarda bir pozisyonda hızlı atak yakaladık kamil topu boyna sağa çeke çeke gitti sonra pas bekleyen adamlar açılarını kaybetti kimseyi bulamayınca aptalca bi şut çekti böyle bir kepazlığı ptt de bile görmemiştim

Bunun 2 önemli özelliği var

1 - Oynadığı takıma çok güzel kontraatak yedirir. Öyle bir yerde öyle pas hatası yaparki takımın beli kırılır ( geçen sene rize maçı ve penaltı dünkü balıkesir maçı )
2 - 2. önemli özelliği adamda Fifa'daki traitler gibi shoot to goalkeeper trait'i var. Umut kaleciyle karşı karşıya kaldığında kalecinin saydam olduğunu düşünür ve üzerine üzerine vurur. ( Hatta Schalke maçında bile bunu yapıp gol atmıştı ) Asla kaleciyi çalımlayıp geçmek üzerinden aşırtmak yada doğru açıyla vurmak Umut için olası şeyler değildir. Sayısız defa kalecinin üzerine vurmuştur.

A2 de 14 maçta 17 gol atan bir adam dururken biz hala umutu oynatıyorsun..Hadi sinanı yok saydın pandev devre arası gönderilecek mi sorusuna işimize yarayacak satmayız diyorsun adama ligde 1şans vermiyorsun. ..Allah sana akıl fikir versin Hamza hoca..

Geri
Üst Alt