#9 Umut Bulut

Cevap: #19 Umut Bulut

Bu mustafa yavuz denen çocuk tam bir provakatör ve kötü niyetli bir üyedir. Terbiyesizce bir üslubu vardır, insanları proveke eder ve ceza aldırır, başka bir özelliği de yoktur. Bilgisayara bağlı bir yaşam süren, çevre edinememiş sinirli asosyal ergenlerden biri oldugunu düşünüyorum. En iyisi bulaşmamak... Ben şahsen yaşadığım bir problemden dolayı kendisiyle hiç muhattap olmuyorum artık. Senin de sallamaman en iyisi. Kolay gelsin...

aynen renktaş böyleleri için ceza almaya arkadaşlarımızdan ayrı kalmaya degmez. bu arada tekvandocumusun ?

Arkadaşlar forumdaki bazı ergenlerin provekatif yazılarına aldanıp ceza almayın. Yazılanları çok iyi saptırıp üyelere ceza aldırır bunlar. Bazı moderatörler de anlamadan dinlemeden çok iyi ceza verir. Hiç adam yerine koymayın, onlar takılsın dursun.

Ben adam yerine koymuyorum şahsen, yazdıkları da ilgilendirmiyor. Sizin de öyle yapmanızı tavsiye ederim. Biraz aile terbiyesinden kaynaklanan bir durum malesef.

Aynen katılıyorum.

Ayrıca bunlar direk hakarette bulunmaz mesela beyin özürlü demez beyin özürlümüsün der ? Ceza almaktan yırtar böyle insanlardan uzak durmak en iyisi.

aynen renktaş böyleleri için ceza almaya arkadaşlarımızdan ayrı kalmaya degmez. bu arada tekvandocumusun ?

Wing Tsun Kung fu ile ilgileniyorum. Uzmanlık alanım Çin dili olduğundan merak salmıştım zamanında üniversitedeyken. Bahsettiğimiz şahıs da Rıdvan'ın yorumculuğunu beğendiğimi yazdığımdan dolayı "boğazına sarılırdım yanında olsam" yazmış. Ben adresimi özel mesajla bildirmiştim, konu bu :)

Sen de mi ilgilisin yoksa dövüş sanatlarına?

Umut'un gelmesi çok iyi oldu bea, gol attı diye söylemiyorum, iyi pres yapıyor.

Umut böyle devam etmeyecektir tabi ama savunması ağır oyunculardan kurulu her takıma bunları yapar Umut, inanılmaz bir jokerimiz oldu diye düşünüyorum ben hala Elmander - Burak'ın 11'de yer bulucağını düşünüyorum ama Umut gözü kapalı oyuna sokulacak bir oyuncu özellikle ağır stoperlerin olduğu maçlarda.

Wing Tsun Kung fu ile ilgileniyorum. Uzmanlık alanım Çin dili olduğundan merak salmıştım zamanında üniversitedeyken. Bahsettiğimiz şahıs da Rıdvan'ın yorumculuğunu beğendiğimi yazdığımdan dolayı "boğazına sarılırdım yanında olsam" yazmış. Ben adresimi özel mesajla bildirmiştim, konu bu :)

ilgili olmayı düşünüyorum. tekvando aklımdaki. zihinsel ve fiziksel gelişimimie yardım edicek bir asian sporu arıyorum abi

ilgili olmayı düşünüyorum. tekvando aklımdaki. zihinsel ve fiziksel gelişimimie yardım edicek bir asian sporu arıyorum abi

Wing Tsun / Wing Chun bence ilgilenmen gereken "savaş sanatı" . Hem fiziksel hem de zihinsel gelişim için... Ipman filmlerini izlemeni öneriyorum öncelikle, hem tekniklerini yüzeysel olarka anlaman, hem de ruhunu, öğretisini kavraman sebebiyle.. Daha sonra "Emin Boztepe" ismini araştır. Kendisi şu an dünyanın en iyisi belki de bu konuda. Dünyanın heryerinde okulları var, FBI ajanlarına bile ders veriyor.

Wing Chun'da üst seviyelere gelmiş biri ile başa çıkabilecek bir insan tanımıyorum. Spor sanatı olmadığından dövüş müsabakaları göremezsin asla, "savaş sanatı" dır.

vay aramızda Bruce Lee'de varmış : )) wing tsun dersi veriyorlar mı bizim ülkede ? bir de kim biliyor bunu ?

Wing Tsun / Wing Chun bence ilgilenmen gereken "savaş sanatı" . Hem fiziksel hem de zihinsel gelişim için... Ipman filmlerini izlemeni öneriyorum öncelikle. Daha sonra "Emin Boztepe" ismini araştır. Kendisi şu an dünyanın en iyisi belki de bu konuda. Dünyanın heryerinde okulları var, FBI ajanlarına bile ders veriyor.

Wing Chun'da üst seviyelere gelmiş biri ile başa çıkabilecek bir insan tanımıyorum. Spor sanatı olmadığından dövüş müsabakaları göremezsin asla, "savaş sanatı" dır.

araştırcagım bir abi. yaşın falan önemi var mı?

tekvando konusunda düşüncelerin neler ?

amacım kavga degil aslında fiziksel ve özellikle mental anlamda gelişim

araştırcagım bir abi. yaşın falan önemi var mı?

tekvando konusunda düşüncelerin neler ?

Yaşın hiç bir önemi yok ama çok çalışmak lazım. Tekvando ile ilgili bir bilgim yok, hep soğuk bakmışımdır o spora nedensiz. :) Ben Wing Chun'a aşık olacağına inanıyorum. Ruhu olan bir sanattır, kendi içinde bir öğretisi vardır. İşin komik yanı bir kadın tarafından geliştirilmiştir teknikleri.

MMA dövüşleri var belki bilirsin, Brezilya Judosu sanırım. Adamlar birbirlerini yamultuyolar bildiğin ringte, herşey serbest. Gracie kardeşler var ünlü. Wing Tsun'a ve Emin Boztepe'ye laf etmişlerdi zamanında ama Emin Boztepe açıkca bunlara meydan okuyunca tırsıp kabul edemediler. :)

Bu arada Wng Chun öğretisinde en başta asla saldırı yoktur, insanlara zarar vermek istemez, bu şekilde de alt edebilirsin rakiplerini. Ama öğrendiklerinle istediğin kişi öldürebilirsin bile. Kontrol sende.

vay aramızda Bruce Lee'de varmış : )) wing tsun dersi veriyorlar mı bizim ülkede ? bir de kim biliyor bunu ?

Üniversitede benim bölüm arkadaşım bile ders veriyordu. Ebmas okulları var en ünlüsü, Emin Boztepe'nin okulları. Ayrıca Avcı Wing Tsun var, kurucusu Salih Avcı. O da dünyaca ünlüdür ve Alman polis birliklerine falan ders veriyor adam. Çok fazla eğitim veren kişi ve okul var Türkiye'de.

Dip not: Bruce Lee Ip Man'ın öğrencisiydi eskiden, daha sonra kendi farklı teknikler geliştirerek kendi Wing Chun tekniğini yarattı. Emin Boztepe de Ip Man'ın en değerli öğrencilerinden birinin öğrencisiydi adını unuttum şu an.

Üniversitede benim bölüm arkadaşım bile ders veriyordu. Ebmas okulları var en ünlüsü, Emin Boztepe'nin okulları. Ayrıca Avcı Wing Tsun var, kurucusu Salih Avcı. O da dünyaca ünlüdür ve Alman polis birliklerine falan ders veriyor adam. Çok fazla eğitim veren kişi ve okul var Türkiye'de.

Adana'da bildiğin biri varmı?

Yaşın hiç bir önemi yok ama çok çalışmak lazım. Tekvando ile ilgili bir bilgim yok, hep soğuk bakmışımdır o spora nedensiz. :) Ben Wing Chun'a aşık olacağına inanıyorum. Ruhu olan bir sanattır, kendi içinde bir öğretisi vardır. İşin komik yanı bir kadın tarafından geliştirilmiştir teknikleri.

MMA dövüşleri var belki bilirsin, Brezilya Judosu sanırım. Adamlar birbirlerini yamultuyolar bildiğin ringte, herşey serbest. Gracie kardeşler var ünlü. Wing Tsun'a ve Emin Boztepe'ye laf etmişlerdi zamanında ama Emin Boztepe açıkca bunlara meydan okuyunca tırsıp kabul edemediler. :)

Bu arada Wng Chun öğretisinde en başta asla saldırı yoktur, insanlara zarar vermek istemez, bu şekilde de alt edebilirsin rakiplerini. Ama öğrendiklerinle istediğin kişi öldürebilirsin bile. Kontrol sende.

istanbulda var mı şubeleri ?

düzgün mekanlardır anladıgm kadarıyla

Geri
Üst Alt