#9 Umut Bulut

Cevap: #19 Umut Bulut

Çok sempatik bir adam ya, çok ısındım. Maçı tek başına aldı resmen, tabi selçuğun katkısınıda unutmamak lazım :D

Hakeme itiraz eden biri değil,

Çirkef biri değil,

Oyundan kaçan biri değil,

Sorun çıkaran biri değil,

Gol yönünden skorer biri değil,

Ama

Çok iyi bir presçi,

Yüreğini sahaya koyan birisi,

90 Dakika işini en iyi şekilde yapmaya gayret gösteren birisi,

İşin şov yönünü değil oyun yönünü mükemmel yapan birisi..

Çok gol kaçıracak ama çok pres yapacak, rakibi çok baskı altına alacak..

Hakeme itiraz eden biri değil, Çirkef biri değil, Oyundan kaçan biri değil, Sorun çıkaran biri değil, Gol yönünden skorer biri değil, Ama Çok iyi bir presçi, Yüreğini sahaya koyan birisi, 90 Dakika işini en iyi şekilde yapmaya gayret gösteren birisi, İşin şov yönünü değil oyun yönünü mükemmel yapan birisi.. Çok gol kaçıracak ama çok pres yapacak, rakibi çok baskı altına alacak..
Bence gol yollarında çok geliştirmiş kendisini bu yıl takımın en çok gol atan oyuncusu olursa kimse şaşırmamalı. 2. attığı gölü 2 sene önce atamazdı, çok klas bir gol.

bu adamda ne ciger var arkadas

elmanderde de mesela cok pis ciger var ama adam 60-70 lerde cok yoruldugunu görebiliyorsun, terlenmesi dili disarda olmasi, ama ona ragmen hala kosmaya devam eder, orasi ayri konu

ama umuta bakiyorsun, dk 85, sanki daha yeni oyuna girmis igbi hali oluyor :asd:

insan yoruldugunu göstermez mi biraz yahu

Bence Umut'un geliştirdiği birşey yok Fransa'da. Ankaragücü'nden beri hep iyiydi Umut. Hakettiği yerlere geç de olsa geldi.

bu formunu sürdürdüğü sürece tek forvet de oynasak çift forvet de oynasak Umut 1. forvetidir takımın,maçın başında kaçırdığı gol hariç mükemmel oynadı

Opsiyonu ne kadardı Umut'un ?

Kendisinin transfer döneminde adı bizle anıldığında yazılanları hatırlıyorum da gerçekten ibretlikti, şimdi yazılan övgü dolu sözlere ise cidden gülüyorum. Forum bir oyuncuyu istemiyorsa o oyuncunun başarısız olma ihtimali yok. :)

bu arada umut bulutun gecen senelerdeki istatistiklere göz attim, bi 10 dkdir videolara falan bakiyorum

bu adam daha önce bize gelseydi, daha büyük bir cikis yapmis olurdu.

ortalama 14-15 golle oynamasina ragmen hep yetersiz görülmüs, hep kazma yapilmis

oysa özellikle bu lig icin umut inanilmaz bir forvet.

keske yasi daha genc olsaydi, yakinda 3o olacak

ama bu sene basladigi gibi giderse, yinede alinir sene sonu bu adam

1-2 gol kaçırsın gene herkes eleştirmeye başlar. bu kadar yuksek tempolu oyuna gol kaçırması gayet normal tıpkı elmander gibi 2 öyle bir prs yapıyorki rakibi boğuyorlar doğal olarak gol vuruşlarında başarısız oluyorlar. ama bunu anlatmak zor çoğu kişiye elmanderle umutun hiç koşmadığını sadece gol bölgelerinde bulunduğunu düşünun çok gol atarlarama pozisyon sayımız yuzde 50 duşer ve rakip hiç yıpranmaz

Hazırlık maçlarını seyredememiştim ve ben Umut'un böyle güçlü bir yapısının olduğunu hatırlamıyorum daha önce. Bence çok geliştirmiş 1-2 sene içerisinde.

B_c974a894ba0584b847f02cf2c2b3c476.jpg

gelmeden önce kanser eder,kafamızdaki iki tel saçıda döker diyen taraftar kitlemizin olduğunu kanıtlayan bir oyuncu...

Gerçekten de gol atamıyormuş :ka21:

Kaldığı yerden devam.. :yenieek:

Geri
Üst Alt