#9 Umut Bulut

Bu adam daha ne yapsın anlamıyorum.Burak efendi 2-3 maç yanındakine pas atınca millet benzema falan zannetti bu adamı beğenmiyor.Adam 10 tane gol attı bu sene.Bir de burak olsa 4'ten fazla atarız diyenler var.Burak efendinin oynadığı her maçta 4 golü geçiyoruz ya.

Ben de katılıyorum umut tabii ki bu takımın 11 oyuncusu değil ama kesinlikle kadroda olması gereken çok iyi bir yedek.Yedekte kalır medyadaki kankilerini kullanıp sorun çıkarmaz,oynadığı her maçta yalandan değil gerçekten mücadele eder,artı skor katkısı yapar.Umuttan iyi bir forvet alternatifi bulamazsın bu şartlarda.

Ayrıca bu adam sanki ronaldonun,van persienin yedeği de beğenilmiyor.Yahu burak bu adamdan neyi daha iyi yapıyor allah aşkına söyleyin.Burakı savunmaya çalışanlar en rezil oynadığı maçlardan sonra bile ama gol atıyor diyorlardı e bu adamda atıyor.Oynadığı hemen her maç skora katkı yapıyor.Adam her maç düzenli 11 çıkmamasına rağmen 10 gol attı ligde.Hayır bu adam burak hiç oynamasa rahat 16-17 golü bulur lig bitene kadar.E gol atma konusunda buraktan bir farkı yok.

Şu kadroda çok iyi bir yabancı forvet olsa ben de dönsün artık o yabancı forvet bir an önce diye beklerim ama şu an umutla burak arasında çok bir fark yok.Ama öyle bir algı var ki sanırsın burak benzema umut da mehmet batdal...

Umut ile Semih'e yapılan eleştiriler çok benzer. İki eleştiri de biraz haklılık payı var ama oradan öyle bir noktaya varılıyor ki neredeyse gol attı diye üzülecekler.

Umut da biz de Hoca da adamın yeteneklerini biliyoruz. Adam görev verilince çıkıyor ve işini yapıyor. Genelde de çok kritik goller atarak şampiyonluk yolunda çok viraz döndürmüştür. 3 gol atsa da sonraki hafta yedek oturacağını bilir ama bunu problem etmez. Sahada yetenekleri kısıtlı olsa da elinden geleni verir, yüreğini koyar ortaya.

Ben de zerre kadar beğenmem ama mevcut şartlarda görevini yerine getiriyor mu? Evet. Daha iyisi var mı elimide? Yok.

Pres filan yapmıyor bu. Presin ne olduğunu öğrenin önce, tek başına rakibin üzerine koşmak pres sayılmaz .

Pres filan yapmıyor bu. Presin ne olduğunu öğrenin önce, tek başına rakibin üzerine koşmak pres sayılmaz .
Seksenler,doksanların kafası bu zaten.

"Rakibin üzerine çok koşmak = pres yapmak" düşüncesi olduğu sürece Umut da bunu en iyi yapan adam olur tabi ki.

Boş boş koşuyor.

I am the one who knocks!

Dun yine deli etti beni.2,3 tane cok net kacirdi gitti daha zorunu atti :D

bu adamın milyon eurolar kazanması futbola hakarettir!! Allah'tan yabancı kuralı kalktı da bu kazmaları izlemek zorunda kalmayacağız.

Adamlar umutun yarısı kadar gol kaçıran emenikeye yapmadığını bırakmadı (üstelik emenike dediğin adam kanat oynayınca müthiş etkili oluyor) bizde hala umut bulutu savunanlar var ya pes diyorum..adam daha ne yapsın kazma olduğunu belgelemek için...3. dk. maç başlamadan biticekti topu kontrol edemedi yahu..

En azından çabalıyor ve gol atıyor. Aynen devam Bullet.

Adamlar umutun yarısı kadar gol kaçıran emenikeye yapmadığını bırakmadı (üstelik emenike dediğin adam kanat oynayınca müthiş etkili oluyor) bizde hala umut bulutu savunanlar var ya pes diyorum..adam daha ne yapsın kazma olduğunu belgelemek için...3. dk. maç başlamadan biticekti topu kontrol edemedi yahu..
Emenikenin umuttan daha kaliteli bir oyuncu olduğu aşikar ama o adamda futbol zekası 100 üzerinden 0 olduğu için şuan oynadığımız sistemde emenike gibi ne yaptığını bilmeyen bi adamın olması el freni etkisi yaratır. Umut en azında bazen böyle boş beleş golleri atabilecek pozisyonlara girebiliyor.

muthis pres yapiyor kimse gormuyor bunlari. Muthis sol bek Mustafa daha bi depar bile atamadi.

Gelip buraya kızmamak lazım, kim geliyorsa bunu oynatıyor sürekli, onlara kızın, bu adam silah zoruyla mı oynatıyor kendini, bu yeteneksizi oynatan ve ilk 11'e bunu layık görenlere laf etmeli asıl.

ne yazayım ki sana 258 sayfa yazılmış zaten, seni gidi yetenek yoksunu herif. ulan hoca cıkarmıyosa sen de bari hocam alma beni kadroya benden bir cacık olmaz falan de sakatım de

Müthiş oynuyor , oldukça faydalı oldu ,
ceza sahası önünde Deniz'e müthiş bir top çıkardı , sonlara doğru ayağındaki topu kazandırarak müthiş bir atak başlangıcına imza attırdı , son olarakta ceza sahası önünde kafayı terse vurarak topu kaleden uzaklaştırdı ve takımı rahatlattı !

Maçta sıkça duyduğum kelimeler, Umut kontrol edemiyor, Umut ve savunma müdahale ediyor, Umut istediği gibi vuramıyor......

Geri
Üst Alt