#9 Umut Bulut

Deli dana gibi koşup maç başına 0.7 top kapmayla oynayıp kazmaligiyla maç başı 22 top kaybeden, efsane tdler tarafından sıfır top tekniğiyle sağ kanattan akıp gitmesi beklenen vazgeçilmez futbolcu.

90 dk sahada kalmayı hakeden bir hareketin yok. Ama Hamza'nın fantazileri yüzünden katlanıyoruz böyle vasıfsız bir adama.

Hamzayla aralarinda derin bi iliski var anlasilan yoksa her macta 90 dk sahada kalmasi imkansiz

yemin ederim şunu gördüğümde maçı kapatasım geliyor bu kadar mı iğrenir bi insan bi insandan.

sana futbol oynatmak futbola atılmış en büyük kazıklardan biri. bugün bi ara top buna gelince ne yapacağını görmemek için gözlerimi kapattım bundan sonra da delirmemek için her maç top buna gelince bakmamak en güzeli. buna top oynatıp bundan şampiyonluk beklemek hata

odun-yakmanin-ve-odun-atesini-tutusturmanin-pratik-bir-yolu.jpg

igrenc

ft nin basimiza musallat ettigi tiplerden biri

futbola kim baslatti aceb,derinlere inmek gerek

Akıl alır gibi değil. İç saha maçlarında Umut hadi bir nebze, yahu kenarda Emre gibi top yapan adam varken, sen gidip saçma sapan işlere girişiyorsun. Anlamak mümkün değil. Özellikle 7-8 hafta kalmışken, hiç değil. Delilik..

Umut, koşuyor pres yapıyor falan deniyor dünyanın en büyük yalanı ya.

bi de ülkemizde cok kosmak bi marifet sayiliyor

ulan herif kosuyorda bir bok yapmiyor

o ellerini iki yana acarak hanzo gibi kosmasi yok mu,ana avrat sövüyorum

Bu adamın Türkiye'nin büyük takımlarında futbol oynaması yetmiyormuş gibi Fransa'da bile top koşturması futbol adına büyük bir şakadır. Arada sırada kafayla attığı gollerden başka bir numarası olmayan bomboş bir adam!

Yabancı sınırı kalkınca en çok bu tarz boş beleş adamları izlemekten kurtulacağımıza seviniyorum!

Ben bu işi yapamiyorum de ve istifa et be çocugum. Yoksa senin 11'den alinacagin yok. Millet Bale'yi eleştiriyor biz Umut'u.

Geri
Üst Alt