#9 Umut Bulut

Anadolu topçusu hiç bir zaman beğenmedim geldiği güne lanet olsun. Tam bir Türk futbol düşüncesi transferi.

90 dakika boyunca it gibi koşup mücadele edip, takıma en ufak katkı veremeyen bir futbolcu :005:

Sadece koşarak yılda 6.000.000 TL(altımilyontürklirası). Senin ben adaletini seveyim.

Küfür edicem falan aslında ama alacağım cezaya bile değmez o kadar gereksiz bir futbolcu.

Umut, yeteneksizin önde gideni...Ancak katkı/yetenek oranı yüksek böyle oyuncuları kullanmasını bilmek gerekir...Kendisi patlayıcı gücünün yüksekliğiyle ve izahını pek kimsenin yapamayacağı şekilde karambol pozisyonlarında gol atma şans/beceri (?!) siyle katkı verebiliyor...

Umut' un bizde çok faydalı olduğu maçları gözünüzün önüne getirirseniz, % 90 ında sonradan oyuna girmiş olduğunu görürsünüz. Genel oyun zekası çok düşük olduğu için, enerjisini ekonomik kullanamamsına bağlıyorum bu durumu...Maç kadrosunu gördüğümde direkt ''Diğerleri iyi de Umut yerine Emre olmalıydı'' dedim, çoğunluk da böyle düşünmüştür sanırım...

Bana sorulmuş olsa, asla aldırmazdım bonservisini, ayrı konu...

Hala bu ilk insan görünümlü futbolcu bozuntusunu savunan futbol cahilleri var pes.

Son düzenleme:
Okumaktan, daha doğrusu okuduğunu anlamaktan aciz ''Cahil'' lerin çokluğunu gördükçe, ülkem adına ümitlerim daha bir kırılıyor...Kaybedilmiş bir nesil görüyorum, bunların yetiştireceği çocuklardan da bir halt olmayacağı aşikar nitekim! ;(

bu adam yıllık 2 MİLYON ALIYOR 2 MİLYON EURO 2 MİLYON EURO2 MİLYON EURO2 MİLYON EURO2 MİLYON EURO2 MİLYON EURO2 MİLYON EURO2 MİLYON EURO2 MİLYON EURO2 MİLYON EURO2 MİLYON EURO2 MİLYON EURO2 MİLYON EURO2 MİLYON EURO2 MİLYON EURO2 MİLYON EURO2 MİLYON EURO2 MİLYON EURO2 MİLYON EURO2 MİLYON EURO2 MİLYON EURO2 MİLYON EURO2 MİLYON EURO2 MİLYON EURO2 MİLYON EURO2 MİLYON EURO2 MİLYON EURO2 MİLYON EURO2 MİLYON EURO2 MİLYON EURO2 MİLYON EURO2 MİLYON EURO

Ts macinda bile korkudan bu adami ilk 11 oynatan hamza seneye cl'de her mac oynatir. Kosuyo sonucta.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ee ne bokuna yaradi simdi. Adam gene sakatlandi. Umut ilk 11de senin gibi "insanlar" yuzunde.
Keza Sneijderda cezali
Ben mi transfer ettim bu futbolcu bozuntularını git Aysal ve Terim'e şikayet et. Ben devre arası bjr tane forvet alırız diye bekledim. Çok dar düşünceli insanlar yönetiyor kulübü.

Zaten bosuna 3. forvet olarak getirilmedi.

Onu o halde kanatta oynamak neyin nesi

Bu ne saçmalıktır bu adam bizim yedek forvetimiz adam kendi mevkisinin as adamı değilken gidipte kanatta oynatan zihniyetten hesabı sorulmalı.Bu adamdan alınabilecek verim belli ne yapabileceğide belli gidip saçma sapan işlere kalkışırsan en önemli iki maçta takıma puan kaybettirirsin.
Ve aynı hatayı defalarca yapan bir teknik adam bu.

Geri
Üst Alt