#9 Umut Bulut

Podolski ve forvet transferinden sonra Türkiye Kupası dışında nah forma alır. Yılda sabit 1.850.000 EURO alıyor.

Ne zaman gitmeyi düşünüyorsun Umut efendi? Hamza hoca niye takım bul demiyor kendisine?

Podolski ve forvet transferinden sonra Türkiye Kupası dışında nah forma alır. Yılda sabit 1.8 milyon EURO alıyor.

Ne zaman gitmeyi düşünüyorsun Umut efendi? Hamza hoca niye takım bul demiyor kendisine?

Cünkü Umut Hamzanin prensi. Simdi ilk göz agrisi Bilal de geldi oh mis gibi. Bir de manevi oglu Niasse'i aldik mi tam olacak.

2Yıl önce cidden sevmesemde saygı duyardım işini yapıyordu çünkü,geçen yıl aydından yektadan farkı yoktu.
Ha bu yılda para alcak ama ligde clde NAH forma aga sana.

En kötü iht. niasse gelecek + Burak + Sercanda bundan iyi oynar + gerekirse poldi forvet.
Umut sana elvada , WELCOME TO HELL BRADAA

EDİT: SIÇTIK BEYLER SÖZLEŞMESİ 2017 imiş , harbi sıçmışız.Umut gibi bı sığırla 31-32 yasından sonraya nasıl sözlesme sıçratılr,bu nasıl bi aklın ürünü ?

Hafızan çok iyiymiş vallah, nasıl hatırladın kardeşim :-D? İlk geldiği yıl severdim, katkısı da büyüktü. Fakat zamanla yabancı sınırının da etkisiyle formayı cepte gördü;tembelleşmeye,iyice kendini salmaya başladı :-/ yetenek az, hırs,çaba çok olunca iyiydi ama onları da köreltince hiç çekilmez bir hale geldi :-)) Sarper Yıldırım

2Yıl önce cidden sevmesemde saygı duyardım işini yapıyordu çünkü,geçen yıl aydından yektadan farkı yoktu.
Ha bu yılda para alcak ama ligde clde NAH forma aga sana.

En kötü iht. niasse gelecek + Burak + Sercanda bundan iyi oynar + gerekirse poldi forvet.
Umut sana elvada , WELCOME TO HELL BRADAA

EDİT: SIÇTIK BEYLER SÖZLEŞMESİ 2017 imiş , harbi sıçmışız.Umut gibi bı sığırla 31-32 yasından sonraya nasıl sözlesme sıçratılr,bu nasıl bi aklın ürünü ?

Yok aga, son yili opsiyonlu. Kontrat 2016 ya kadar, ama bizimkileri taniyoruz o opsiyonu kullanir bunlar..

Yok aga, son yili opsiyonlu. Kontrat 2016 ya kadar, ama bizimkileri taniyoruz o opsiyonu kullanir bunlar..
fatih ak şükürler olsun be harbi harbi tırstım.
Ama yine söylüyorum bu yıla kadar iyiydi umut parasını haketti ama bu yıl yok yani yeteneksizliği falan geçtim umutun tek numarası olan hırsınıda görmedim ben çok çok kötüydü

Opsiyon şart içeriği yok, kaç maç oynarsa uzar acaba? 15'tir kesin :-/

Umut gonderilmese bile lütfen şundan kutsal 9 numara alınsın. 9 numara Podolski olsun.

Kayseriye dönme zamanin geldi, memleketi iyi gelecektir kendisine.

Çek git bebeğim uzaklara...

Geri
Üst Alt