Yılmaz Erden
Cezalı
- 26 Haziran 2015
- 45
- 0
- 466
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şükürler olsun son senesi.
hamza ve bu yönetim kalirsa sezonun ilk yarisinda kontrati uzatilir 2019'a kadarŞükürler olsun son senesi.
Podolski ve forvet transferinden sonra Türkiye Kupası dışında nah forma alır. Yılda sabit 1.8 milyon EURO alıyor.
Ne zaman gitmeyi düşünüyorsun Umut efendi? Hamza hoca niye takım bul demiyor kendisine?
Podolski ve forvet transferinden sonra Türkiye Kupası dışında nah forma alır. Yılda sabit 1.850.000 EURO alıyor.
Ne zaman gitmeyi düşünüyorsun Umut efendi? Hamza hoca niye takım bul demiyor kendisine?
2Yıl önce cidden sevmesemde saygı duyardım işini yapıyordu çünkü,geçen yıl aydından yektadan farkı yoktu.
Ha bu yılda para alcak ama ligde clde NAH forma aga sana.
En kötü iht. niasse gelecek + Burak + Sercanda bundan iyi oynar + gerekirse poldi forvet.
Umut sana elvada , WELCOME TO HELL BRADAA
EDİT: SIÇTIK BEYLER SÖZLEŞMESİ 2017 imiş , harbi sıçmışız.Umut gibi bı sığırla 31-32 yasından sonraya nasıl sözlesme sıçratılr,bu nasıl bi aklın ürünü ?
fatih ak şükürler olsun be harbi harbi tırstım.Yok aga, son yili opsiyonlu. Kontrat 2016 ya kadar, ama bizimkileri taniyoruz o opsiyonu kullanir bunlar..