#9 Umut Bulut

30 Eylül 2015 Astana-Galatasaray maçı.Tarihe not düşelim

CQLARQsWsAAaFoB.jpg

[VINE]eQn7VVMtu1Z[/VINE]

Güncellenecektir.
ulan pas ver bari adam önünü göremiyor ki !!!

Suc sende degil gerci seni oynatanda.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yeryüzüne gelmiş En Vasıfsız insan...Ne amacla Geldigin bile belli degil bu dünyaya amacın ne umut deseler bi bk diyemeezsin

Celal Dereli denen terbiyesizi banlayamayan forum yöneticilerine sesleniyorum

Sizin annenize laf edilse ne hissederdiniz beyler bu terbiyesize haddini bildirmek bu kadar mı zor eğer bu şaklabanı banlamazsanız adam değilsiniz

olmayan yetenekleriyle bizim hayatimizda kazanamayacagimiz paraları bir yılda kazanıyorlar ya cildirmamak elde değil. Ne bicim şans var insanlarda anlamıyorum.

son 22 macta 2 gol attı ve hala ilk 11 allah aşkına u21 forveti gelsin oynasın bu nedir

Gelmiş 33 yaşına hala kafa topuna ne zaman çıkacağını öğrenememiş herif. Her topa önceden zıplıyor, top geldiğinde inişte oluyor.

Top suremeyen

top tutamayan

top nasil istenir bilmeyen

ne desem ki buna.

...

oksijen katili
kanserli hücre
Tümör

olarak tanımlıyorum bu zatı.Gökdelenler arasında kalmış bir gecekondu gibi. Görüntü kirliliği resmen.

Galatasaray tarihinin gelmiş geçmiş en kötü en itici forveti. Hadi Burak kanattan forvete devşirilmiş bi adam ulan sen forvet doğdun lan hiç bi şey katamazsın bu yaşına kadar. Lan senin bize gelmene sebep olan Portekiz maçındaki o lanet golü yiyen kalecinin gelmişinin geçmişinin bi taraflarını seviyim tamam mı çok sinirliyim..

Pozisyon almasını bilmeyen, sahanın en uzunu olupta kafa topu alamayan, pergel bacaklarını açıp koşmayı beceremeyip kendini yere atan, kaleciyle karşı karşıya kaldığında hep bacaklarına topu vuran forvetimiz Umut Bulut.

Tapatalk

Geri
Üst Alt