#9 Umut Bulut

Umut bize bir iyilik yapmak istiyorsa yakin zamanda kendine bir takim bulsun gitsin.

Pozisyon almasını bilmeyen, sahanın en uzunu olupta kafa topu alamayan, pergel bacaklarını açıp koşmayı beceremeyip kendini yere atan, kaleciyle karşı karşıya kaldığında hep bacaklarına topu vuran forvetimiz Umut Bulut.

Tapatalk

bu dogru degil idi

Hayatımda bunun kadar savruk bir futbolcu görmedim yemin ederim abartmıyorum görmedim norvec ligine git isvec ligine git ptt ligine git gene bulamazsın 6 ay hergün senin yediğin idmanı ben yicem yemin ederim senden daha iyi iş yaparım hiç olmadı topu 5 kere dürtmem

İbretlik!

CQPSsCLUkAAJ4QL.jpg

Bir malkocoglu filminin basrol oyuncusu.Kendini arabaya baglatarak beynini kaybetmistir.

Bu sene Sabri-Semih-Selçuk-Burak-Umut-Olcan-Hamit-Tarık-Eray gittiği takdirde ciddi manada rahat bir nefes alırız. Zaten çoğunun faydası yok fazlalık yapmaktan başka.

Mission complete maç başısını aldı ve birazdanda taraftarıda çıldırtınca görevini tamamlayacak.

Bugün bu herife kizmadim ve sövmedim, sayesinde handikap kuponum tuttu. Ama az kalsin o topu bile atamayacakti yeteneksiz herif.

Yedekten girecek oyuncu 11 başlayınca oyuna zarar veriyor hep.

Bugün 2-3 yerde pas yaptı şaşırdım.

Selçuk varken artık Umut'a sövmem, adam hiç değilse yan-pas yapmıyor 4-5 metrede.

Kral öldü yaşasın yeni kral :D

Geri
Üst Alt