#9 Umut Bulut

defolup gitsen diyorum. forvetim demeye utanacak adam bizde ilk 11 oynuyor..

Taç atışında topu stop etmek isteyip topun auta gitmesini sağlayan posisyon umutu tarif ediyor.

İlk yarıdaki ısı haritası. Sen forvetsin forvet, forvet hariç her yerde gördük kendisini.

CSLrIJWWwAAlglp.jpg

O değil de, senelik aldığı € 1,75M, sözleşmesi de 2017'ye kadar. Teşekkürler Ünal Başgan

Son düzenleme:
Galatasarayı tek başına çökerten adam. Ayağı kırılsa da kurtulsak o kadar nefret ediyorum artık

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tek olumlu hareket yapmadan bir maçı daha tamamladı hamdolsun!...Bu performansa rağmen hala övmeye utanmayan futbolcu eskileri de yaptıkları sözümona yorumlar(!)la para kazanmaya devam ediyor...

Aklım almıyor, düşünüyorum düşünüyorum bu adamın nasıl olup da Galatasaray'da ilk 11'de oynayabildiğini çözemiyorum. Bugün atıyorum bandırmaspor'a bedelsiz olarak gönder, sezon boyu maksimum 3 kere ilk 11'e girebilir, öyle bir adam.

Sen gitsen ne olcak ki, kazma Sabri de duruyor 10 yildir. Kazmalasan Selcuk da var, yaslanan Burak da var ( ki oda kazma) bi de genc bilo, yani full ekip

Yasin topu sürerken saga dogru gidip Yasin'i kjaer ile birebir birakman gerekirken sola dogru koşman beyninin olmadiginin göstergesiydi teşekkür ederiz.

Yasin topu sürerken saga dogru gidip Yasin'i kjaer ile birebir birakman gerekirken sola dogru koşman beyninin olmadiginin göstergesiydi teşekkür ederiz.
Yasin de saçma sapan zayıf bir şut çekmişti o pozisyonda. Full zarar şu Umut.

Beyin özürlü herif.Sezon sonu görün bak sözleşme uzatacaklar.

hamza hoca Eskişehir maçındada bunu ilk 11 de oynatırsa vallahi şaşırmam.Sadece onun gördüğü bizim göremediğimiz nasıl bir meziyet var dün geceden beri düşünüyorum maçların tekrarını sardırıp sardırıp tekrar izliyorum yok abi ben bulamadım.

Saçı seyrelmiş oyuncu istemiyorum takımda.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt