#9 Umut Bulut

Burak'tan illallah ederken simdi de Umut'a sovmeye basladik. Ya Rabbi su takimin forvet sorunu ne zaman cozulecek?

kaçırdığı gol affedilir gibi değildi :mad: koskoca kale yerine o mesafeden kaleciye nişanlamak ta bir marifet olsa gerek !!

Umutla ver kaça giren adam üzülüyor. Top çünkü kayaya çarpıyor 8 metre ileri sağa sola gidiyor. Top kontrolü 0.

Dünyada birçok bilim adamı, sanat adamı maddi sıkıntılarla boğuşurken, bu adam futbolcuyum diye geçinip, her sene futboldan 2 milyon euro kazanıyor yaa. Adeletine tüküreyim dünya!

Tüm kazmalığına rağmen Burak'tan daha faydalı takıma.
Yalan söylüyorsuuun yalannn..
Burak girdikten sonra top tutmaya başladık adam kafaya nasıl çıkılırı öğrenememiş daha Umutu düğüne bile çağırmam çok kötü

Umut'un yerine bir direk koysan öne, yemin ediyorum daha fazla gol atar.

REEEEEZZZZZIIIIIL bir topcu, hatta topcu bile degil.

Kayserililerin ticari zekasının en büyük örneklerinden bu adam.Gram futbol yeteneği yok ama milyonları götürüyor.

-Tapatalk-

Kotu soz

Moderatör tarafında düzenlendi:
O zor olanı deniyor boş boş konuşmayın. Hanginiz 2 metre mesafeden zank diye kaleciye nişanlayabilir o topu. Oturduğunuz yerden konuşması kolay. Atsa zaten atar ama kaleciye nişanlamak beceri istiöolasfsdf ulan Umut senin oynadığın topu üreten firmanın gelmişiyle geçmişi arasında bir bağ kurayım hemi.

Doğru o şekilde nişanlamak zor iş aslında yanlış mesleği seçmiş.Futbolculuk yerine okçuluk eğitimi falan alsaymış her vurdugunu aynı yere nişanlarmış :D

Bıraktım bu adamın futbolculuğunu bari biraz makul olabilse; top kendisine gelmeden hamle yapmayı bıraksa misal. Özellikle hava toplarında sürekli bu şekilde ön plana çıkmasının insanlara verdiği zarar bir tümörden farksız.

Bıraktım bu adamın futbolculuğunu bari biraz makul olabilse; top kendisine gelmeden hamle yapmayı bıraksa misal. Özellikle hava toplarında sürekli bu şekilde ön plana çıkmasının insanlara verdiği zarar bir tümörden farksız.
Bu adam topçu mopçu de Oyundan çıkarken sakat numarası yapmayı bile beceremedi

5000 postun 4985 tanesi adamin danadan hallice olduguyla ilgili

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geri
Üst Alt