Yahya Kuleli
Parçalı Üye
- 6 Nisan 2013
- 3.179
- 1.042
- 403
Burak'tan illallah ederken simdi de Umut'a sovmeye basladik. Ya Rabbi su takimin forvet sorunu ne zaman cozulecek?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oha ben bu pozisyonu kaçırdım seyrederken.
Dünyada birçok bilim adamı, sanat adamı maddi sıkıntılarla boğuşurken, bu adam futbolcuyum diye geçinip, her sene futboldan 2 milyon euro kazanıyor yaa. Adeletine tüküreyim dünya!
Yalan söylüyorsuuun yalannn..Tüm kazmalığına rağmen Burak'tan daha faydalı takıma.
O zor olanı deniyor boş boş konuşmayın. Hanginiz 2 metre mesafeden zank diye kaleciye nişanlayabilir o topu. Oturduğunuz yerden konuşması kolay. Atsa zaten atar ama kaleciye nişanlamak beceri istiöolasfsdf ulan Umut senin oynadığın topu üreten firmanın gelmişiyle geçmişi arasında bir bağ kurayım hemi.
Bu adam topçu mopçu de Oyundan çıkarken sakat numarası yapmayı bile beceremediBıraktım bu adamın futbolculuğunu bari biraz makul olabilse; top kendisine gelmeden hamle yapmayı bıraksa misal. Özellikle hava toplarında sürekli bu şekilde ön plana çıkmasının insanlara verdiği zarar bir tümörden farksız.
Umutla ver kaça giren adam üzülüyor. Top çünkü kayaya çarpıyor 8 metre ileri sağa sola gidiyor. Top kontrolü 0.