#9 Umut Bulut

Bu sene sonu yollar ayrilmali. GS tarihinin hatirladigim en yeteneksiz golculeri Burak ve Umut. Ve bunlarla kac yil daha sozlesmemiz var.

Ya biz Tanjulari, Hakan Sukurleri, Jardelleri, Baroslari seyrettik. Simdi bu 2 sini seyrediyoruz, saka gibi. Neydi bizim gunahimiz ya!! :(

kötünün bir tık üstü
takımda sorunun %60 burak olduğunu yazmıştım umut bile takıma bir parça uyum sağlıyor

Bir Galatasaray forvetinin 11 maçta 2 gol atması skandaldır. Defansa yardım etmesini değil gol atmasını istiyoruz.

Abi umutun olduğu yerde sabri oynasa yemin ederim daha iyi oynar.Topu kontrol edemiyor düşünsene bu adamla duvar pasına girdiğini.Tek bildiği koşmak ee onu sabride yapar

Umut Bulut eşittir arabayı takip eden çocuk yakalasa ne yapcağı belli değil ama genede koşar

Ulan sana artık edecek küfür bulamıyorum ayağına sictigim 1 metreden gol atamayan kazma.

Çok kritikti, ayıp valla artık ayıp.

Sent from my iPhone using Tapatalk

12141667_10153339517576843_970051013617841760_n.jpg

Abı 10-0 da yensek bu herif sahada varsa sevinemiyorum yemin ederim.32 yaşındayım hiçbir futbolcudan nefret etmedim umut haricinde

Beyin yoksunu taraftar utanmadan alkışlıyor bunu birde. İnsan kılıklı herif

Oyundan çıkarken müthiş bir oyunculuk sergiledi, şansını televizyonda denemeli.

Umut sana edicek 2 kelimem kaldı birader

Git öl

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu arkadaştan kurtuldugumuz an level atlıcaz yok böyle bişey artık altı pasta kaçırıyor

bircok kazma gördüm ama bu ?! 2 m de gk nin bacagina vurdu ...

Geri
Üst Alt