- 29 Haziran 2015
- 35.314
- 28.804
- 673
Yetenek fukarası...Ne desek boş inşallah sezon sonu sen ve senin gibi yetenek fukaralarından kurtulacağız.
Nasıl kurtuluyoruz ki 2017 ye kadar sözleşmesi var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yetenek fukarası...Ne desek boş inşallah sezon sonu sen ve senin gibi yetenek fukaralarından kurtulacağız.
Hamza hocasi var bizde 38 yasina kadar.Yetenek fukarası...Ne desek boş inşallah sezon sonu sen ve senin gibi yetenek fukaralarından kurtulacağız.
Nasıl kurtuluyoruz ki 2017 ye kadar sözleşmesi var.
Fakat?İste Turk insanlarin ne kadar beyninin ilerlemedigini goruyoruz.Reklam icin bula bula bu mali mi buldular.
Hamza detected.2016-2017 sezonu için opsiyon var.Kullanmazlar herhalde.
sene sonu bitmiyormuydu . Opsiyonu vardi sadece diye hatirliyorum
UMUT BULUT - Futbolcu Bilgileri TFF burda 2017 yazıyo.
RaybanYasin sen ne kullanıyorsun?
Hap var Cigara var Ex var Roj var Toz var - YouTubeYasin sen ne kullanıyorsun?
-PTT nin acilimini biliyor musunuz?
Hamza Hamzaoglu: Hayir??? anlamadim bir daha soyler misiniz?
-Daha once PTT ile mektup gonderdiniz mi?
Hamza Hamzaoglu: Umut var Olcan var Sabri var Bilal var Selcuk var abi sana ne lazim.
-!!!!!!!?????!!!!
Bide son zamanlarda bazılar türedi efendim işte neymiş umut defansı yıpratıyor pres yaparak rakip defansı bozuyormuş.Ee bunu sabride yapar,koy forvete umuttan daha iyi koşar.
Kardeşim gol vuruşunda kabiliyet yoksa,top tutmayı beceremiyosa,iki çalıp atıp adam gecemiyorsa onuda gectim kafa topuna bile zamansız çıkıyorsa o adam golcu felan değildir abi.Yani hamza hoca sırf deli dana gibi koşuyor diye oynatıyor başka hiçbir kabiliyeti yok yemin ederim ya
Sinan Gümüş var.Tamam çok tecrübeli değil ama yeteneği olan güçlü bir oyuncu.Üzerinde ısrarla oynatılıp iyi seviyeye gelebilir o potonsiyel mevcut.Geçen sene Pandev vardı ama umut ondan daha cok oynadı yani 3. forvet olduğu zamanlarıda gördükbunu ilk sezonunda yaptı, su anda fizik olarak düsüste, defansları falan yıprattıgı yok yani.
umut neden oynatılıyor ? alternatifi yok cünkü. ya burak ya umut, 3.bir santrafor yok elde.