#9 Umut Bulut

Basimiza Guiza kesildi yaw.Herif bos kalede gitti diregi buldu insana gulerler yaw.

-PTT nin acilimini biliyor musunuz?

Hamza Hamzaoglu: Hayir??? anlamadim bir daha soyler misiniz?

-Daha once PTT ile mektup gonderdiniz mi?

Hamza Hamzaoglu: Umut var Olcan var Sabri var Bilal var Selcuk var abi sana ne lazim.

-!!!!!!!?????!!!!

Son düzenleme:
-PTT nin acilimini biliyor musunuz?

Hamza Hamzaoglu: Hayir??? anlamadim bir daha soyler misiniz?

-Daha once PTT ile mektup gonderdiniz mi?

Hamza Hamzaoglu: Umut var Olcan var Sabri var Bilal var Selcuk var abi sana ne lazim.

-!!!!!!!?????!!!!

Skip-Bayless-Looks-at-Camera-Shakes-Head-520x245.gif

Bide son zamanlarda bazılar türedi efendim işte neymiş umut defansı yıpratıyor pres yaparak rakip defansı bozuyormuş.Ee bunu sabride yapar,koy forvete umuttan daha iyi koşar.
Kardeşim gol vuruşunda kabiliyet yoksa,top tutmayı beceremiyosa,iki çalıp atıp adam gecemiyorsa onuda gectim kafa topuna bile zamansız çıkıyorsa o adam golcu felan değildir abi.Yani hamza hoca sırf deli dana gibi koşuyor diye oynatıyor başka hiçbir kabiliyeti yok yemin ederim ya

Bide son zamanlarda bazılar türedi efendim işte neymiş umut defansı yıpratıyor pres yaparak rakip defansı bozuyormuş.Ee bunu sabride yapar,koy forvete umuttan daha iyi koşar.
Kardeşim gol vuruşunda kabiliyet yoksa,top tutmayı beceremiyosa,iki çalıp atıp adam gecemiyorsa onuda gectim kafa topuna bile zamansız çıkıyorsa o adam golcu felan değildir abi.Yani hamza hoca sırf deli dana gibi koşuyor diye oynatıyor başka hiçbir kabiliyeti yok yemin ederim ya

bunu ilk sezonunda yaptı, su anda fizik olarak düsüste, defansları falan yıprattıgı yok yani.

umut neden oynatılıyor ? alternatifi yok cünkü. ya burak ya umut, 3.bir santrafor yok elde.

bunu ilk sezonunda yaptı, su anda fizik olarak düsüste, defansları falan yıprattıgı yok yani.

umut neden oynatılıyor ? alternatifi yok cünkü. ya burak ya umut, 3.bir santrafor yok elde.
Sinan Gümüş var.Tamam çok tecrübeli değil ama yeteneği olan güçlü bir oyuncu.Üzerinde ısrarla oynatılıp iyi seviyeye gelebilir o potonsiyel mevcut.Geçen sene Pandev vardı ama umut ondan daha cok oynadı yani 3. forvet olduğu zamanlarıda gördük

Geri
Üst Alt