#9 Umut Bulut

Dun babamla mac izlerken "umut iyi oyuncu simdi golunu atar" dedi. Ayri eve cikmayi dusunuyorum.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben anlamiyorum bu mali Hamza ve Fatih Terim ne goruyorda oynatiyorlar anasini satim.

Father-and-son-008.jpg

24490_Father_And_Son_Walking_cn_b_sm.jpg

28372-Country-Father-And-Son.jpg

father_son_silhouette.jpg

Anlatabildim mi bilmioyurm ...

Cenk tosun kafayla indirdiği topta faul yapıp kalecinin üzerine atacak dünyadaki tek futbolcu, çok ayrı bir yeteneği var yemin ederim herkes yapamaz.

Dun babamla mac izlerken "umut iyi oyuncu simdi golunu atar" dedi. Ayri eve cikmayi dusunuyorum.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sorma eski nesilin umut burak sabri hamit ısrarına anlam veremiyorum.Galatasaray maçları oldugunda muhakkak bir hamit tartısmamız oluyor.Adam futbolu bırakmak üzere hamit şöyle hamit böyle yok sabri şöyle böyle hamza gibi büyüklerimizde ayrı evlat muamelesi ile seviyolar bu oyuncuları :)

Son düzenleme:
Her şeye rağmen Burak'tan iyi.Ofsayta düşüp,faul yapıp atakları baltalamıyor.Sneijder'e küfür etmiyor.

Boş kaleye gol atman gerekliydi. O topa gelişinde bile hayır yoktu.. Göbek ile kasık arasında bir yerle vurmaya çalıştı.

Forvetsiz çat pat gidiyoruz. Rezalet.

Yine boş kaleye atamamış keline tükürdüğüm.

umut-bulut-bos-kaleye-gol-atamadi-7788668_x_6087_o.jpg

Lakabı:Golcü
:red::38573::o;(:mad-49::trollfacce.gif::frown::moody::blue::cold::frown::ka10::42::42::90::bansign::allaalla6vr::mad-3::evilsmile:

Yetenek fukarası...Ne desek boş inşallah sezon sonu sen ve senin gibi yetenek fukaralarından kurtulacağız.

Sana sadece gülüyorum :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt