#9 Umut Bulut

56bf671167b0a93b6c5aabd5.jpg

O degilde birileri bana bir sut attigini gosterebilir mi ? Ulan bir tane sutu yok bu hiyarin daha ne aciklamasi olabilir ki.

Rakip takımın en iyi stoperi olmayı bir kez daha başardı, istikrar abidesi.

Yarın lig tv yi iptal ettiriyorum bu kazma defolup gidene kadar maç izlemeyeceğim. Adamın yüzünü bile görmeye tahammül edemiyorum artık.

Bi ara ceza sahasinda topla bulustu ve topu kontrol edecek derken kendini reklam panolarinda buldu.

Inanilmaz bir olay futbolcu olmasi.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Bi ara ceza sahasinda topla bulustu ve topu kontrol edecek derken kendini reklam panolarinda buldu.

Inanilmaz bir olay futbolcu olmasi.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

İnanılmaz değil bence gayet normal hele burası Türkiye ise bu kadar torpilin döndügü yerde kim bilir ne kadar para döküldü bu futbol fukarası için.Ula forvete kalas koysak en azından top çarpar gol olurdu.Bu ancak 10 yasındaki bebeler gibi koşuyor.Başka yaptıgı yok.

Tv spor programlarında umut hakında tek kelime yok malesef. Herkes 3 maymunu oynuyor

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mersinin ilk golundeki pasi cok guzeldi.

Ceza sahasinda bulustugu topu tac cizgisine kadar anlamsizca sovup sonra kontrol edemyip disari cikarmasi falan.

Dunyanin en kotusu olabilir. Bu konuda cok netim.

tipini tribini ...

be mal hadi ileride gol atamıyon ulan geri gelip niye gol yediriyon allahın belası futbol fukarası özürlü dingil

Son düzenleme:
Her şey bi yana bu herifin sözleşme si 1 sene daha uzadı.

Şimdiden ya sabri gibi anlaşmak lazım iptal olsun diye yada kadro dışı bırakmak lazım.

2.5 milyon euro daha çöpe gidecek birde üstüne kahr olduğumuz ile kalacağız

Lanet gelsin Denizli ve Yönetime!
Dayak yiye yiye defolup gideceksiniz.

Geri
Üst Alt