#9 Umut Bulut

Adam bu yeteneksiz haliyle Galatasaray da 1. forvet olarak oynuyor. Hayat işte...

her şey bir yana, adamın bir özelliği var, hava toplarına surekli erken zıplıyor, bir kere doğru zamanda zıpla be adam.

Top tutma yok, top kontrolü yok, top surme yok, duvar olma yok, hava topu indirme yok,gol vuruşu yok, pas oyunu yok, çevre kontrolü yok, oyun gorusu yok,çalım atma yok,hız yok, güç yok, yok oğlu yok.ne var la sende?

Son düzenleme:
Umut defol git artık ya. İnsan utanır lan.

Tekrar tekrar soruyorum bir Galatasaray'lı forvetin kaç maç üst üste kötü oynama hakkı vardır?

Mücadelesini beğeniyorum.

Gelişime açık bir futbolcu. Tecrübelendikçe daha iyi olacaktır.

Mecburen sene sonuna kadar katlanacağız. Umarım transfer döneminde düzgün bir forvet alırız.

Sevsek de sevmesek de Umut haric baska bir forvetimiz de yok. Sinan zaten sakat suan ve bana gore santrafor da degil gerci sezon sonuna kadar orada oynayip idare eder.
Volkan Pala yi bilmiyorum ama herhalde Umut dan daha kotu olamaz, ama Denizli varken alt yapidan bir oyuncu goremezsiniz. Besiktas da hocayken de boyleydi.

Umut da yeteneksiz ama elinden geleni yapiyor, o yuzden yeteneksiz diye adama sovemeyiz. Sovmemiz gereken birileri varsa o da bu kadro planlamasini yeterli bulan capsizlardir.

Bu adam oynasa nolur oynamasa nolur.10 kişi oynayalım daha iyi oynarız vallahi.en azından bu adama atılacak toplar ortadan kalkar ve top bizde kalmış olur.böylelikle umut oyundayken olası bir pozisyonu piç etme olayından da kurtulmuş oluruz.bu kadar taraftar görüyor bu adamdan bir bok olmayacağını da kulüptekiler görmüyor mu anlamıyorum.futbolcular ne düşünüyo acaba bu herif için.ben bu adamla aynı takımda olsam kafa göz girerim sen ne işe yarıyosun arkadaş diye.profesyonel olmak böyle bişey heralde.

Adamın bi kabahati yok ki suç onu 11 de oynatanda kardeşim sen bu adamın yeteneksiz olduğunu zaten biliyosun lig de de havluyu atmışın koysana iç saha maçlarında alt yapıdan volkanı falan denesen nolur yanı bu umutsuz umuttan daha kotu mu oynar kafayı yememek elde degıl

tadw_3_s.jpg

Hayatımda hic bu kadar yeteneksizini gormemistim.Guiza falan bunun yaninda Ronaldo kalır

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Umut'a laf yok. Yeminim var Burak giderse Umut'a sezon sonuna kadar elestiri yok benden.

Hadi kocum hadi aslanim benim.

Sene sonunda gitmeyecek. Aha da buraya yazıyorum başımıza kalacak bu herif. Ben bu yönetimin Umut'u da gönderip 3 forvet transfer edeceğine inanmıyorum. Diyecekleri belli, Umut takımda alternatif oluşturması açısından kalacak diyecekler 1 forvet transfer edebilirlerse ! edecekler aha da bakın görün. Yeni aldığımız forvetten de daha fazla süre alacak yazdım buraya. Bu adam belanın vücut bulmuş hali. Adam rüyalarımda bile gol kaçırıyor ulan rüyalarda bari tersi çıksın efsanevi goller at yok adam rüyalarımda bile gol kaçırıyor.

Geri
Üst Alt