#9 Umut Bulut

Yani Umuta kufur etsek ne fayda ?
Kendi bile farkindadir,kendi bile kendisine kufur ediyordur.

Bizi buna muhtaç edenler utansin.

Sene sonunda gideceğine inanan kafalar görüyorum. Şimdi ileride olacaklara dair bir senaryo yazardım da değmez elime yazık.

Bu,Selcuk,Yasin satilip Burak kalsaydi cok daha iyi olurdu

umutun gözünde bir sorunmu var? neden mi? ben ömrümde bukadar kötü kafatopuna cikan bir insan görmedim inanilmaz zamanlama hatasi yapiyor cok erken sicriyor topa

adam gibi adam'dan nefret ettirdiler ya, batsin bu denizli ve hamzinho leshleri. bu adam son 10 dakka girince kimse bisey demiyordu, ama bunu banko oynatmaya baslatdilar, bütün galatasaray taraftari bundan nefret etmeye basladi.

Sene sonu gidecektir

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Karşılıklı anlaşarak ayrılır. Yeteneksiz olabilir ama ham"İT" gibi gitmemeye direnecek kadar karaktersiz olduğunu düşünmüyorum. Zaten Hamza havada kapar bunu açıkta kalma ihtimali de yok

D5803 cihazımdan gönderildi

volkan pala yada yesilyurt'tan biri oynasın artık.

en kötü dünkü gibi oynarız zaten.

Umut'un herşeyine laf edebilirsiniz ama karakterine edemezsiniz.

Kapasitesi belli Umut'u takımın as forveti olarak düşünenlere kızmak lazım.Sezon sonu gider zaten.

Ben bunu fm 14 te bile ilk gün beleşe satiyordum gözümde hiç galatasaray in topçusu olmadi

?すべての鳥をファック?

5 gol daha atarsa, lig tarihinin en golcü 10 futbolcu arasına girecek. :D

20160207_Gunes_019_651x1050_WCV44.jpg

Bu adam nasıl Galatasaray'da oynayabiliyor gerçekten çok ilginç mantıksız bir olay. Yani bu durumu anlatacak kelime bulamıyorum bizim mahallenin amatör takımının altyapısında oynuyorum orda bile hava topuna çıkamayanı dövüyorlar bu adam her hava topunda erken sıçrayıp ıskalıyor 1 kere olur 2 kere olur ama her topta aynı şeyi yapıyor top kontrolü zaten sıfırın altında direk rakibe pas veriyor pas desen maç başına iki tane isabetli pası var o da dibindeki adamlara zar zor atıyor 90 dk şut çekemiyor çekse de tarihin en kötü şutları oluyor ve bu adam Galatasaray'da ilk 11 oyuncusu. Böyle adalet olmaz olsun :mad:

Bu arada Rize es es maçını izlerken rizedeki deniz diye forvet var. Umutun tahhh ikizi oyun olarak belkide. Gerçi birazcık daha iyi. Yani rizeli daha iyi tabiki

NKFVaklınaK

Geri
Üst Alt