#9 Umut Bulut

En azindan bunun tripleri yok, adama cik deyince cikiyor gir deyince giriyor. Burak da bu mumkun bile degil, orasi burasi oynuyor sonra taraftara bye bye diyor..

Allah'ın izniyle ekürinden kurtulmak üzereyiz.İnşallah sen de en yakın zamanda ekürin gibi gidersin.

Aldigimiz toplari dogrudan defansin arkasina yolluyoruz onu diyorum. Eger Umut oynayacaksa ki Denizli denen sahsiyet Umutu oynatacaktir bundan vazgecelim.

Ben birseyin farkina vardim. Yani tek mac üzeri degil, bir kac macta dikkatimi cekti bu.

Burak yokken Umut oynadiginda takimdaki oyuncular Umut'a cok daha az paz atiyor. Burak hep bana verin bana verin diye baski kuruyor herkese, bilakis de Selcuk kankasina. Ama iste Umut olunca oyuncular daha az Umut'a top atma derdine düsüyor.

Bildigimiz üzere Selcuk zaten paso Burak'i düsünüyor. Umut deli dana gibi oraya buraya kosarak digerlerine alan da aciyor, artik bilerek mi yapiyor yoksa sans eseri mi orasi muamma.

Ben birseyin farkina vardim. Yani tek mac üzeri degil, bir kac macta dikkatimi cekti bu.

Burak yokken Umut oynadiginda takimdaki oyuncular Umut'a cok daha az paz atiyor. Burak hep bana verin bana verin diye baski kuruyor herkese, bilakis de Selcuk kankasina. Ama iste Umut olunca oyuncular daha az Umut'a top atma derdine düsüyor.

Bildigimiz üzere Selcuk zaten paso Burak'i düsünüyor. Umut deli dana gibi oraya buraya kosarak digerlerine alan da aciyor, artik bilerek mi yapiyor yoksa sans eseri mi orasi muamma.

Daha futbolcumsu Umut. :)

2 ay katlanirim Umuta sorun degil.

ulan bu herif drogba sayesinde juventusa real madride deplasmanda gol attı be

Umut bulut: hamzayı gönderdim burak da gitti sene sonunda başkanı da yollarım kafama sıkar giderim

Umut bu sene kesin gider, önemli olan by17 göndermek. Zaten Hamza dengesizi olmasa belki de sene başında gidecekti. Ahh dengesiz herif ahh.

bir hava topuna da doğru zamanlamayla çık be mal herif. tv başında çıldırdttı ağzına ettimin kazması ya.

futbol hayatını bitirecek bir şey yok mu şuna uygulayın

Kafa topuna zamanında zıplayamıyor ama çıkıyor en azından öbürü onu da yapmıyordu.İstekliydi ama kapasitesi belli.

denizlinin prensi. beraber gidecekler inş.

Geri
Üst Alt