#9 Umut Bulut

Burakdan bile kötü bu. Tartışılmaz bu hiç bir şekilde arkadaş

NKFVaklınaK

Artik burama geldi sovmeden duramayacagim Ulan yeteneksiz ulan mal ulan hiyar sahada ne yaparsin lan sen lan ozurlu bir tane sutun yok ne verkac yaptin ne top alabildin ulan birde forvet diye koca sezonu bununla gecirecegiz senin ta'e kosusuna kosayim senin.Ulan sutun yok sutun!!!!!!!!!

kafa topuna çıkıp timing-i ayarlayamayıp üstüne rakip defans osursa faul diye hakeme havada itiraz çekip pozisyonla ilgisiz olması yok mu,böyle suratına yumruklar atasım geliyor.

Beyin terketmiş artık vücudu. Kafası kesilmiş tavuk gibi dolaşıyor ortalıkta.

Kafa topuna ne zaman çıkacağını bilmiyor daha. Tez zamanda defolup gitsin yeter artık ya.

Galatasarayın santroforu evinde şut atmadan maçı bitiriyor ise sorun büyük. İnsan yalandan bir tane şut salamazmı 97 dk boyunca.

NKFVaklınaK

bunu temiz bir dövücekler sokakta bu işin sonunda

TV programları evladımız canımız çocuğumuz haksızlık yapıyor diye ağlamaya başlamadı mı daha..

Ben gülerek izliyorum artık

Ya bunu bedava bonus olarak chinlere verelim diyeceğim de düşman kesilir adamlar bize küfür ediyoruz mu diye.
Lukunkuyu görmüş adamım ben bunun gibi ne olduğu beli olmayan elemanı görmedim bu camiada ben vallahi. En az suçlu umut ama. Bunu kulüpte tutup oynatanlarda asıl suç. Alt yapıdan gençleri deneyelim bari. Bundan kötü olamaz ya

NKFVaklınaK

Ya niye katlanıyoruz bu adama? Altyapıda Volkan mıydı bir çocuk vardı, bırakın oynasın işte zaten sezon bitmiş bizim için. Hala Umut, adama da yazık. Dakika başı milyon küfür yiyor.

39f0005d0ed97e8f3feeb999c733c5d3.jpg

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Volkan Pala için hala ne bekleniyor anlamıyorum. Çaresizlik bunun gibi bir şey galiba.

Sahaya çıkarken ve sahadaki yüz ifadesi duruşu herşeyi açıkça ifade ediyor. Benim artık işim bitti. Küçük emraha döndü adam.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt