#9 Umut Bulut

Bosa ciksa Batman Petrolsporun almayacagi adam biz de ilk 11 oynayacak :)

QPFvMt0KyR1hi4S5ZlIW-0.jpg

CaeQiBiVIAA0fag.jpg

Yaşasın yeni KRAL

Bundan sonra Umut'a laf eden FB'lidir :oley:

Yönetim akıllanmaya baslıyor. Burak'ı sattıgımıza göre Umut'ta sene sonu yolcu demektir.

Sezon sonuna kadar oynasın, bu dakikadan sonra ıslıklamak yersiz.

Zaten Umut takım oyununu Burak kadar baltalayan bir topcu degil..

Kesinlikle kendisini Burak'la kıyaslamam bile. Burak'tan yetenek konusunda kat kat daha kötü bir futbolcudur. Teknik analizine girmeyecem çünkü herkes biliyor bunun ne halt olduğunu.Kendisinin de en yakın zamanda postalanması gerek. Tamam sesi çıkmıyor efendi ama banane. 7-8 trilyon para alıyor lan alooo bırak sesi çıkmamayı ağzıma katran döker konuşmam o paraya.

burak gitti buna kaldık ama ben halimden memunum. artık adamı eleştirmeyeceğim de . ha tonla para alıyor oynaması ve aksi durumda eleştirilmesi lazım ama ne yapalım adamda yetenek yok olmuyor .
zaten bu sene gitmişti ..şahsen burak'ı izlemektense umut'u tercih ederim ..
topu gereksiz şekilde sürekli kendine istemeyen ofsayta fazla düşmeyen rakip defansa boş yere faul yapıp rakip takımın rahatlamasını sağlamayan vasat düz bir adam işte.

GERÇEK KRAL UMUT BULUT !!!

Umarim oyun sablonu Burak'in ustune oynadigimiz gibi devam etmez.
Halisahaya cagrilmis 50 yasindaki.dayilar gibi oynuyor Umut.

Yemin ettim arkadas Burak satilirsa Umut'a sezon sonuna kadar hic bir sekilde sesimi cikarmayacagim.

Hadi ne olur dogru olsun bu Burak transferi. Sana sezon sonuna kadar katlanmaya raziyim, kurban olayim sana. Yeter ki Burak defolsun gitsin.

Geri
Üst Alt