#9 Umut Bulut

Cevap: #19 Umut Bulut

Galatasarayin ilk onbirine hic bir zaman yakistirmadim ve yakismayacak. Cok iyi niyetli ama kalitesi belli.

Etkisizdi.

hiç bişey yapmadı ne pres, ne mücadele gezdi durdu..

Her top Burak'a indi ya, bir tek ceza sahasındaki kafa vuruşunu ve ilk yarıda ceza sahası önünde ( Şut çekmesi gerekirdi ) verdiği pası hatırlıyorum.

Kötü fln değildi. Adama top atan olmadı. İlerde pres yapan tek oyuncuydu. Bütün toplar Burak'a atıldı, Umut ne yapsın?

Kötü felan değildi adama top mu geldide kötü oluyor?Burak'a gelen toplar Umuta gelse gol yapardı en az birisini

İlk yarının sonlarına doğru karşı karşıya kaldı gidiyo pas veriyo vursana be adam.

Galatasarayin ilk onbirine hic bir zaman yakistirmadim ve yakismayacak. Cok iyi niyetli ama kalitesi belli.

Geç bu işleri eğer bugün gol atsaydı böyle konusamayacaktın. Az samimi ol.

Hic gözüm tutmuyor böyle 1 macta oyuncusunu yerle bir eden taraftarı.

İleride tek başına press yaptı o oynadı ama Burak bu adamı da yaktı.Burak'a atacağınıza Umut'a asaydı keşke oyuncularımız pasları

Necati gidip, forma rekabeti azaldigindan beri hem Umut'un, hem Burak'in performanslari dustu. Maalesef Turk futbolcularinin profesyonellik anlayisi bu kadar.

bugün sahada varmıydı yokmuydu belli degildi ama keşke şu kafa topları umuta gelseydi diyorum:D

Umut istekli bir futbolcu ama kalitesi belli. Bugünse adeta sahada yoktu. Bunda tabii ki forvetlerle topu bulusturamayan orta sahamizin da sucu yok degil. Ama Umut cok istikrarsiz bir futbolcu. Bunu da görmek lazim. Ligin baslangicinda iyi görünüyordu belki , fakat Umut'un Galatasaray'a yakisir bir forvet olmadigi kanisindayim.

Ulan orada pas atılır mı?

Türkiye liginde cok is yapar ama Sampiyonlar Ligi baska aga. Burada öyle Türkiye'deki gibi karabole falan gol atamazsin, kalite gerekiyor.

Geri
Üst Alt