#9 Umut Bulut

Cevap: #19 Umut Bulut

Kalite olarak standardı belli, daha fazlasını beklemek hayalcilik olur.

Toplar keşke Umut'a gelseydi diye bir şey yok. Umut istekli oynayıp kendini gösterecek, sürekli top isteyecek ki top gelsin. Maç boyunca tüm topların Burak'a gelmesi Umut'un kaçak oynamasındandır malesef. Melo'nun verdiği pası bile Melo ceza sahası dışındayken bakmadan geri vermeye çalıştı.

Burak'a edilen laflardan fazlasını hak etti kısacası. Alıştığımız Umut gibi oynasa, sürekli pozisyona girmeye çabalasa eyvallah ama o da yoktu inşallah düzelir.

şu bir gerçekki elmanderle oynadığı zaman çok iyi savunmanın dengesini bozuyor, maçta umut kötü değildi bilhassa burak sağolsun sahada varlığı ile yokluğu bir olduğu için, canlı olarak izlediğim için çok rahat söyluyorum umut rakip savunmaya baskıya gidiyor arkasında inanın elmander gibi baskılı bir adam daha olsa savunmayı dağıtıcaklar ama burak efendi baskı yapmak nedir bilmediği için doğal olarak umuta bindi butun yuk hem çok yoruldu. istediklerini yapamadı.

Rezalet.

Son 2-3 maçtır ortada yok.

İlk maçlarda dediğim gibi oldu. Karambolde top Umut'a gelirse anca öyle atıyor işte.

Ne olursa olsun Umut'a güvenmek lazım. Kötü oynadığı bir macta bile gole katkı verdi. Milli takım arasında sezon basındaki performansına döneceğinden eminim.

abi 3 mactir yemine diyorum oynadigini unutuyorum bazen macta, yani bir insan bu kadar mi kaybolur, sahada yok sanki..

ayrica top kontrolu sifir oldugu icin hep tek pas oynamayi calisiyor, ama o paslar cogu zaman ya kisa kaliyor, yada cok hizli oluyor

"tek pas oynamayi calisiyor" mu dogru, yoksa "tek pas oynamaya calisiyor" mu dogru?

su konuyu bi cözemedim, keyfime göre yaziyorum hep.

bazende caktirmadan unutmus gibi yapiyorum bir harf eksik yaziyorum..

Varlığın yokluğun belli değil be abi.

Sahada gören oldu mu?

koşarken gözüktü arada da.top kontrolu gitmiş.her topu açtı,havaladı,tutamadı ya da arapası.niye böyle oldu sene başında fırtına gibiydi anlamak güç ya

Bu adamda doğa üstü yetenekler olduğuna inanmaya başladım...

Maç içinde ışınlanıp, dış dünya'da değişik işler yapıyor olabilir...

Ya da sahada gizli bir bölme yaptırmış da olabilir kendisine zira böyle kaybolması mümkün değil....

Bu adamda doğa üstü yetenekler olduğuna inanmaya başladım...

Maç içinde ışınlanıp, dış dünya'da değişik işler yapıyor olabilir...

Ya da sahada gizli bir bölme yaptırmış da olabilir kendisine zira böyle kaybolması mümkün değil....

hehehehe koptuk bu esprine kardeş. :):):):):):):):D:D:D:D:D:SS::D:D:D:D:):):):):):)

Geri
Üst Alt