#9 Umut Bulut

Cevap: #19 Umut Bulut

Umut gol atamadığı her maçta etkisiz görünecek. Burak da öyle. Ama dün fenerin ileriye rahat çıkamamasında en büyük faktör bu ikiliydi. Yobo ve Gökhan Gönül orta sahayı geçmediler.

Yine de Burak ve Amrabat'ın son zamanlarda hücum presi daha etkili yapmasından dolayı rahatlıkla Umut'un yerine kaliteli bir 10 numara koyabiliriz.

Umut iyi mücadele etti, yapmasi gerekeni yapti.

İyi bir yedek olur Umut uzun maratonda ancak..Umut'a koca sezon güvenirsek başımız ağırabilir..

Evlat fubolu senden öğrenecek halim yok..:yenieek:

adam-pisligin-teki-cikti-riza-baba_216660.jpg

Umut dan çok fazla gol atmasını beklemek hata.Zaten Umut un transfer edilme sebebi de gol atması değil.Geçen seneki Elmander gibi çok fazla pres yapıyor savunmayı dağıtıyor.Bu takımda her zaman iş yapar ancak Burak Umut ve yanlarına iyi bir golcü daha lazım.Gignac veya Leandro Damiao tercihimdir.

Rotasyon için Elmander yeterli,kaliteyi arttırmaktan bahsediyorum ama yaşın küçük olduğu için anlamakta zorlanabilirsin..

Neden son yıllarda insanlarda bir yaş kompleksi başladı çok merak ediyorum.Burda yaşım konuşmuyor ben konuşuyorum.Ayrıca Elmander yabancı statüsünde , son maçta Elmander oyuna girecekti yabancı sınırlamasından dolayı oyuna sokamadı Fatih hoca.Bilmem demek istediğimi anlatabildim mi ? Eğer Umut olmasaydı Riera solbek oynayamayacaktı veya Amrabat yerine Emre oynayacaktı gibi gibi.Demek istediğimi anlatabildiysem ne mutlu bana , ancak yaşına saygı duymakla birlikte yaş kompleksinden kurtulmanı tavsiye ederim.

Neden son yıllarda insanlarda bir yaş kompleksi başladı çok merak ediyorum.Burda yaşım konuşmuyor ben konuşuyorum.Ayrıca Elmander yabancı statüsünde , son maçta Elmander oyuna girecekti yabancı sınırlamasından dolayı oyuna sokamadı Fatih hoca.Bilmem demek istediğimi anlatabildim mi ? Eğer Umut olmasaydı Riera solbek oynayamayacaktı veya Amrabat yerine Emre oynayacaktı gibi gibi.Demek istediğimi anlatabildiysem ne mutlu bana , ancak yaşına saygı duymakla birlikte yaş kompleksinden kurtulmanı tavsiye ederim.

Sana uzun uzun yazıpta kendimi yoramam ama öncelikle şunu belirteyim.Bir sen bana bir şey tavsiye edemezsin.İki seninle burada futbol konuşacak halim yok.Üç ben kalite diyorum sen neden bahsediyorsunn..:yenieek:

Sana uzun uzun yazıpta kendimi yoramam ama öncelikle şunu belirteyim.Bir sen bana bir şey tavsiye edemezsin.İki seninle burada futbol konuşacak halim yok.Üç ben kalite diyorum sen neden bahsediyorsunn..:yenieek:

safa benzisyosun dostum. umut koysun tüm eziklere

Geri
Üst Alt