- 22 Kasım 2008
- 41.419
- 3.496
- 2.003
Koşuyo falan tamam ama oyun içinde ortadan bi kayboluyo sonra bul bulabilirsen
Aynen topla birlikte çok verimsiz, ama topsuz oyunda etkili.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Koşuyo falan tamam ama oyun içinde ortadan bi kayboluyo sonra bul bulabilirsen
Umarım bonservisi alınmaz...
Ligdeki gollerine bak biFutbol istatistiktir.Forvet için dahada önemlidir sayılar.Kötü maçları olacak.Ama mücadelesiz maçları olmaz Umut'un.
Evlat fubolu senden öğrenecek halim yok..:yenieek:
Sanica Borudan Sinan Kaloğlu'nu alalım mı ?Rotasyon için Umut'tan iyi forveti Türkiye için nerde bulacaksın acaba ?
Sanica Borudan Sinan Kaloğlu'nu alalım mı ?Rotasyon için Umut'tan iyi forveti Türkiye için nerde bulacaksın acaba ?
Rotasyon için Elmander yeterli,kaliteyi arttırmaktan bahsediyorum ama yaşın küçük olduğu için anlamakta zorlanabilirsin..
Neden son yıllarda insanlarda bir yaş kompleksi başladı çok merak ediyorum.Burda yaşım konuşmuyor ben konuşuyorum.Ayrıca Elmander yabancı statüsünde , son maçta Elmander oyuna girecekti yabancı sınırlamasından dolayı oyuna sokamadı Fatih hoca.Bilmem demek istediğimi anlatabildim mi ? Eğer Umut olmasaydı Riera solbek oynayamayacaktı veya Amrabat yerine Emre oynayacaktı gibi gibi.Demek istediğimi anlatabildiysem ne mutlu bana , ancak yaşına saygı duymakla birlikte yaş kompleksinden kurtulmanı tavsiye ederim.
Sana uzun uzun yazıpta kendimi yoramam ama öncelikle şunu belirteyim.Bir sen bana bir şey tavsiye edemezsin.İki seninle burada futbol konuşacak halim yok.Üç ben kalite diyorum sen neden bahsediyorsunn..:yenieek:
Tamam sen her konuda en iyisin abicim. :yenieek:
Sana uzun uzun yazıpta kendimi yoramam ama öncelikle şunu belirteyim.Bir sen bana bir şey tavsiye edemezsin.İki seninle burada futbol konuşacak halim yok.Üç ben kalite diyorum sen neden bahsediyorsunn..:yenieek: