#9 Umut Bulut

Cevap: #19 Umut Bulut

Olmaz abi bu adam alternatif için alındı bu adam 11 oynayamaz.. Yetenek yok çünkü karambol oyuncusu o golü bile atamayacak diye düşünmüştüm.. O boya rağmen kafa toplarındada çok başarısız ve çoğunda faul yapıyor.. Hava topa zıplayışındada zamanlama hatası yapıyor. Şimdi düşünün bu adam Galatasarayda ilk 11 oynayan forvet..

Iyi niyetli, yetenekleri vasat´i gecmiyor, ama cok iyi bi alternatif.

Bu adamı gerçekten seviyorum gayet iyi yetenekleri vasat sadece iyi de yedek kesinlikle alınmalı. :yenieek:

umut maça iyi başlayıp dakikalar ilerledikkçe mala baglayabiliyor. saçma sapan fauuler yapıyor mesela:D ama şu anda en son kızacaklarım arasında.

Şu durumda Elmander'den iyi. Umut-Burak başlasaydık dünkü maça keşke

Piyasadaki yerli forvet kıtlığını göz önüne alacak olursak, sezon sonu makul bir ücretle bonservisi alınabilir. Hazırda en az 3 santrfor bulunmalı.

Yahu bu çocuktan daha ne yapmasını istiyorsunuz anlamadım. Tamam 4-4-2 sisteminde oyuna katkısı yok ama çok kritik maçlarda gollerini attı, bir kaç asisti bile var. Bu sezon bize 13 puan kazandırmış. Pek çok takımda tek forvet olarak oynayabilir. Webo, Eneramo gibi adamları cebinden çıkartır.

Süper Lig: 19 maç, 12 gol, 3 asist, Toplam süre: 1297 dak

Kazandırdığı puanlar:

Kasımpaşa:3 puan

Beşiktaş:1 puan

Bursa:2 puan

Gençler: 1 puan

MİY: 1 puan

Sivasspor:2 puan

BJK:2 puan (asist ile)

Bursa:1 puan

Kazandırdığı puanlar: 13 puan. Biraz saygı lütfen.

Yahu bu çocuktan daha ne yapmasını istiyorsunuz anlamadım. Tamam 4-4-2 sisteminde oyuna katkısı yok ama çok kritik maçlarda gollerini attı, bir kaç asisti bile var. Bu sezon bize 13 puan kazandırmış. Pek çok takımda tek forvet olarak oynayabilir. Webo, Eneramo gibi adamları cebinden çıkartır.

Kazandırdığı puanlar:

Türk futbolcuları genelde gol atmasını bilmiyor, özellikle kaleci ile birebir pozisyonlarda. Ama bence Umut istisna.

Burak-Umut bu hafta beraber oynayacak yine golü var,

Kazandırdığı puanlar:

boyle bir hesap olmaz

mesela demissin ki Besiktas macinda Umut 1 paun kazandirmis ama o macta Elmander ve Selcuk da gol atti

yani o macta bu mantikla onlar da 1'er puan kazndirmis olmasi lazim dolayisiyla her gol attigi mactaki puanlar Umut'a yazilamaz

boyle bir hesap olmaz

mesela demissin ki Besiktas macinda Umut 1 paun kazandirmis ama o macta Elmander ve Selcuk da gol atti

yani o macta bu mantikla onlar da 1'er puan kazndirmis olmasi lazim dolayisiyla her gol attigi mactaki puanlar Umut'a yazilamaz

Öyle olsun. Maçlarda atılan gol sayısına göre puanları dağıttım bu sefer de 9.66 çıktı. 13 olmasın 9.66 olsun buna itirazın var mı?

Tek başına >9 puan kazandırmış Az mı?

Öyle olsun. Maçlarda atılan gol sayısına göre puanları dağıttım bu sefer de 9.66 çıktı. 13 olmasın 9.66 olsun buna itirazın var mı?

Tek başına >9 puan kazandırmış Az mı?
o da yanlis , ben bu hesaplamaya toptan karsiyim ,mesela son Bursa macinda bu hesapla 1 puani Umut kazandirdi demeliyiz

ama Muslera ve defans yaptigi kritik hamleyle asil puani kazandiran aktor olabilir , yani realist bir hesaplama yontemi degil

o da yanlis , ben bu hesaplamaya toptan karsiyim ,mesela son Bursa macinda bu hesapla 1 puani Umut kazandirdi demeliyiz

ama Muslera ve defans yaptigi kritik hamleyle asil puani kazandiran aktor olabilir , yani realist bir hesaplama yontemi degil

Bana göre de gol Selçuk'un daha çok mesela. Bana da mantıksız geldi.

puanlari tek basina kazandirdi demeyelim de ama büyük katkisi var bunu kimse inkar edemez..futbolunu begenirsiniz begenmezsiniz..adam golünü atiyor,laf atmayin allah askina ya.. geldiginde kimse böyle birsey beklemiyordu umuttan..herkes elmander buragin yedegi olur diyordu.. dogrusu söylemek gerekirse bende umuttan umutlu degildim sezon basi..aksini gösterdi hepimize..helal olsun sana

Bana göre de gol Selçuk'un daha çok mesela. Bana da mantıksız geldi.

Tamam abi haklısın. Hatta asist ile atılan golleri asisti yapana yazalım diye UEFA'ya teklifte bulunalım.

Umut'un golleri de dağıtalım. 12 golün 3'ünü Selçuk, 2'sini Burak, 3'ünü Fatih Terim, 2'sini Hasan Şaş, 2'sini de taraftar atmış olsun.

Umut'u da gönderelim gitsin. Adamı forvet diye aldık daha siftahı yok.

Soner kardesin yaptigi hesap dogru olmayabilir ama su vaki Umut ne diye elestirilir? Neden destek degilde hep kostek oluruz kotuyu goruruz?

taraftar profilimiz cok simarik.. Benim icinde umut vasat, bize yakistiramam belki ama onemli olan bu takima katki yapiyormu yapiyor..

Adama fiyat/performans olarak harikalar yaratıyor siz hala neyin derdindesiniz ?

Yahu adam ligde attığı 12 gol ile Galatasaray'ın en çok gol atan oyuncusu. STSL'de liderliği Bobo ile paylaşıyor. Daha neyi tartışıyorsunuz anlamadım. Yok senin hesabın yanlış, yok golü Selçuk atmış v.s.

Kısaca biz Umut'u sevmiyoruz, tipini beğenmiyoruz falan deyin. Takımın ve ligin en çok gol atan oyuncusuna faydası yok falan demek komik oluyor.

Kiralık gelen adam ligde 12 gol atmış (ki geçen sezon senin forvetlerin toplam 40 maçta 12 gol atamamıştı..) Neyin muhasebesi bu!!

Geri
Üst Alt