#9 Umut Bulut

Cevap: #19 Umut Bulut

son paragrafı anlayamadım hocam biraz daha detay verir misin merak ettim

Sessiz sinema yarismasi yapiyorlar ya bizim futbolcular GSTV'de. Ilk bolumunde Umut ve Emre ayni gruptaydi. Hasan Sas daha programin basinda bunlar kesin kazanamaz demisti onlarin grubu icin.

hic oyle gelmedi mete, biraz manner edinsin yada valiz edinsin

takimin boyle sacmaliklara ayiracak vakti yok artik f'shao

Reaksyon deyip gecin. Tekrarlarsa aliriz asagiya. Kimsenin suphesi olmasin.

Toulouse'un aldigina pisman olup kiraladigi, Anarthosislere elenen takiminin santraforu iken CL'de tur apoleti takti. Bu takimin bu kulubun degerini bilecek. Tek Umut degil, A'dan Z'ye herkez.

Bugün oyundan çıkarken kendisini pek iyi görmedim ..

Abartmayın be. Tabi adam sinirlenebilir kendine veya üzgün olabilir. Zaten Sneijder da bunu anlayıp moral vermeye gidiyor...

Tepkisi Sneijdere değil adamı asmayın hemen.Belki kendine kızıyor belki daha başkasına

Herkes oynamak ve goller atmak ister Umut gol atamadığı için kendine kızıyor olabilir abartmanın manası yok gerekli katkıyı yaptı Emre'ye açtığı orta 10 numara bir ortaydı.

Engin ile degişlikliği yaparken Engin'in yüzüne bile bakmadı, adam hırslı ve belli ki üzülmüş. Sneijder ile ne alaka. Abartmayı çok severiz biz.

"Melo defolsun Engin defolsun Umut defolsun"

bi susun be arkadaş , adam ne yapmış orda ? üzgün belki de sinirli orada , normal bir tepki abartmayın

Umut profesyonelliğiyle çalışkanlığıyla şu takıma gelmiş ender futbolculardan birisidir tek bir hareketiyle kimseyi silecek taraftar değiliz zaten ortada abartılacak bir şey yok adam belli ki maça çok odaklanmış çok hırslanmış çıkınca da morali bozulmuş

Bonservisi alınmazsa ayıp olur,üzülürüm sahsen...

Her ne olursa olsun kadroda tutulmalı,yerli golcü bul bulabiliyosan baska...

ben dün beğendim oyundan düşmedi alınmasınada şaşırdım

Pres 20

Top tekniği 0

dün topu kapar kapmaz salsa elmandere goldü düşük maliyeti zengin forvet hattı için seneye alınmalı umut her türlü işe yarar

Umut'un dün oyundan çıkarken yaptığı tavır hiç hoş değildi ..

Geri
Üst Alt