#9 Umut Bulut

Cevap: #19 Umut Bulut

Maçta iyiydi,asistide mükemmel:ayatollah:emrede iyi bitirdi tabbi

Asist müthişti,ben çok beğendim Umut'u,çıkmasınada çok şaşırdım.

Orta degildi o pastı pas baktı gördü alda at dedi cok iyidi mücadele olarakta bizi üst seviyeye tasıdı

Fener macinda Ribery'nin Neco'ya attigi pasin birebir kopyasiydi.

cok seviyom ama tavır sasrtıcı boyle bi adam degl umt :S

Kendine kızmıştır. Umut bu kadar zaten arkadaşlar, ne bekliyorsunuz ki zaten?

Ulan Beşiktaş maçına ilk 11 de başlamışsın, önünde Burak varken hoca seni oynatmış, maçı önde götürüyoruz adamın oyundan çıkışına bak.

biir daha bu tarz işlere girişirse sezon sonu alınmasına gerek yok

Oyundan çıktığı içim mutsuz olabilir ancak orada oyuna giren takım arkadaşına yaptığı bariz ayıptı ve beni rahatsız etti. Bildiğin görmezden geldi adamı. Bilerek Sneijder özeline indirgemek istemedim, ha Sneijder ha bir başkası, yaptığı saygısızlıktı.

Sadece Sneijder'e yapmadi ama Engin'e de yapti. Abartilacak bisey yok zaten, bunlar normal seyler.

Ayni takimda forvet oyuncusu olup da Sneijder'e sicak, arkadasca davranmamak icin nasil bir kisilik ve zeka gerekir bilemiyorum . O pas verecek ki sen gol atasin. Arani iyi tut, saglam bir iliski kur ki adam seni gorsun degil mi.

Sessiz sinema programinin basinda Hasan Sas, Umut ve Emre'nin grubu icin bunlar kazanamaz bu yarismayi demisti. Niye oyle dedigini simdi daha iyi anliyorum.

Ayni takimda forvet oyuncusu olup da Sneijder'e sicak, arkadasca davranmamak icin nasil bir kisilik ve zeka gerekir bilemiyorum . O pas verecek ki sen gol atasin. Arani iyi tut, saglam bir iliski kur ki adam seni gorsun degil mi.

Sessiz sinema programinin basinda Hasan Sas, Umut ve Emre'nin grubu icin bunlar kazanamaz bu yarismayi demisti. Niye oyle dedigini simdi daha iyi anliyorum.

son paragrafı anlayamadım hocam biraz daha detay verir misin merak ettim

Geri
Üst Alt