#9 Umut Bulut

Cevap: #19 Umut Bulut

Tipik umut işte sezona bomba gibi girer sonra performansı düşüşe geçer yerinde sayar. Arada kendine yükleme yapıp bi 6 hafta bomba gibi dönmesini bekliyorum. Ama dönemezse bilin ki sezon sonuna umut patlaması yaşanır. :lol:

2.yarının başına da ilk yarıya başladığı gibi başlar inşallah

bende begenmiyorum umutu ama dün attigi deparlarda 2 sindi top gelse gol yapicakti, yani hepsi bos degildi

Cevap: AW: #19 Umut Bulut

Burak iki sefer önüne biraksa gol olurdu.

Kim pas verdide Umut koşmadı.

Nerenle maça bakiyorsun istatistik uzmanı.

Send from my HTC OneX using BlueTapatalk

Yahu nasil mac izliyorsun ayni tipik kahvede futboldan anlamayanlan tiplerdensin galiba. Umut'a top atildiginda birak top sürmesini ve bir sonraki hamlesini düsünmesini, topu aldiginda kaybediyor. 20 küsür mactir hala göremedin mi bunu? Ondan sonra Umut'a pas verilmedide kosmadi diyorsun. Adam bir ver kac yapar savunmayi sasirtir, top tutar Selcuk ve Melo'nun cikmasini saglar, orta sahayi rahatlatir, sonra bak bakalim nasil top aliyor. Öyle cakili durupta pas almak savunmacilarin isini kolaylastirir. Umut sadece ileri geri kosuyor. Hic sag sola kosu yaptigini gördün mü Umut'un. Yapamaz cünkü o yetenek yok.

AW: #19 Umut Bulut

Yahu nasil mac izliyorsun ayni tipik kahvede futboldan anlamayanlan tiplerdensin galiba. Umut'a top atildiginda birak top sürmesini ve bir sonraki hamlesini düsünmesini, topu aldiginda kaybediyor. 20 küsür mactir hala göremedin mi bunu? Ondan sonra Umut'a pas verilmedide kosmadi diyorsun. Adam bir ver kac yapar savunmayi sasirtir, top tutar Selcuk ve Melo'nun cikmasini saglar, orta sahayi rahatlatir, sonra bak bakalim nasil top aliyor. Öyle cakili durupta pas almak savunmacilarin isini kolaylastirir. Umut sadece ileri geri kosuyor. Hic sag sola kosu yaptigini gördün mü Umut'un. Yapamaz cünkü o yetenek yok.

Ben koşmadi demedim bir.

Umut çapraz koşuda yapiyor iki.

En önemlisi senin umut'tan beklediğin şeyler çok abesk.

Zaten yapabilse ne elmander nede burak oynar.

Bu arada kahvedeki adamlara haksızlık etme :rolleyes:

Send from my HTC OneX using BlueTapatalk

Umut ligde iyi; Avrupa'da kötü. İkinci yarı yedek başlasın form durumuna göre değerlendirilsin.

bu adamı bu kadar eleştirmenin mantıksız olduğunu düşünüyorum.burak'ta umut'ta ayağında top tutamıyor doğru dürüst.ama burak'a diyoruz ki ne olursa olsun bir şekilde atıyor golünü deyip savunuyoruz.e bu adamda top tutamamasına rağmen atmıyor mu gollerini bir şekilde??bence burak'ı bu kadar savunup bu adamı bu kadar eleştirmek çok mantıksız.+ gol atmasının dışında da pozitif yönde etkileri var bu adamın.

not:konuya burak'ı katmaktaki amacım umut'la burak'ı kıyaslamak değldi.yanlış anlaşılma olmasın.

umut, bos adam

bunu surekli gol attigi donemde de dedim, gol atamadigi donemde de dedim

ama baktim simdi 11 golu varmis, insan sormadan edemiyor nasil atti bu kadar gol diye

umut, bos adam

bunu surekli gol attigi donemde de dedim, gol atamadigi donemde de dedim

ama baktim simdi 11 golu varmis, insan sormadan edemiyor nasil atti bu kadar gol diye

umut boş adam filan değil umutun özelliği bitmek bilmeyen enerjisi ve rakibi bunaltan presleri.. son vuruşları hiçbir zaman iyi değildi ama kimse ondan öyle 20-30 gol atmasını beklemiyor o işi yapacak kişi burak.

baskili surekli ilerde oynayan, oyunu rakip yari sahasina yikan bir Gs istiyorsak umut ve burakin ayni anda oynamamasi lazim.

ikisininde top kontorlu sifir, ikiside 2 saniye top tutamiyor, ikisde en kolay ama harbiden en kolay pas oyunda bile o topun icine etmeyi beceriyor.

bazen o kadar rahat, guzel pozisyonlarda icine ediyorlar ki, yetenek isi diyorum, bunu becermek icin ayri yetenekli olmak lazim diyorum.

umut boş adam filan değil umutun özelliği bitmek bilmeyen enerjisi ve rakibi bunaltan presleri.. son vuruşları hiçbir zaman iyi değildi ama kimse ondan öyle 20-30 gol atmasını beklemiyor o işi yapacak kişi burak.

Forvet oyuncusundan beklenen her zaman goldür bunun yanında pres yapabilenler oyuncular kaliteli forvetler olurlar ki yapamayanlar(Burak ziyadesiyle yapıyor ikisinide) sıradan forvet olurlar(Bkz: Umut Bulut)

90 dakika rakibi bunaltan pres yapsa nolur. forvet, gol atmak icin sahadadir. bir adami sadece bitmek bilmeyen enerjisi ve rakibi bunaltan presleri var diye oynatmak sacmaliktir.

2013 yilina giriyoruz surda, sadece pres yapiyor diye bir adam oynatilmaz. pres yapan ve golcu forvet, iyi forvettir

Bu sezon gol kralı olur.Şimdi ilk yarı adaptasyon sağlamaya çalıştı.İki yarı en az 20 gol atar.

Geri
Üst Alt