Tuncay Van
Büyük Kaptan
- 2 Ocak 2011
- 29.245
- 10.453
- 2.413
Cevap: #19 Umut Bulut
elfreni patladi düsüse gecti
elfreni patladi düsüse gecti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Top mu geldi adama?
Umut 28 depar atmış hepsi boş depar.
Burak iki sefer önüne biraksa gol olurdu.
Kim pas verdide Umut koşmadı.
Nerenle maça bakiyorsun istatistik uzmanı.
Send from my HTC OneX using BlueTapatalk
Yahu nasil mac izliyorsun ayni tipik kahvede futboldan anlamayanlan tiplerdensin galiba. Umut'a top atildiginda birak top sürmesini ve bir sonraki hamlesini düsünmesini, topu aldiginda kaybediyor. 20 küsür mactir hala göremedin mi bunu? Ondan sonra Umut'a pas verilmedide kosmadi diyorsun. Adam bir ver kac yapar savunmayi sasirtir, top tutar Selcuk ve Melo'nun cikmasini saglar, orta sahayi rahatlatir, sonra bak bakalim nasil top aliyor. Öyle cakili durupta pas almak savunmacilarin isini kolaylastirir. Umut sadece ileri geri kosuyor. Hic sag sola kosu yaptigini gördün mü Umut'un. Yapamaz cünkü o yetenek yok.
umut, bos adam
bunu surekli gol attigi donemde de dedim, gol atamadigi donemde de dedim
ama baktim simdi 11 golu varmis, insan sormadan edemiyor nasil atti bu kadar gol diye
umut boş adam filan değil umutun özelliği bitmek bilmeyen enerjisi ve rakibi bunaltan presleri.. son vuruşları hiçbir zaman iyi değildi ama kimse ondan öyle 20-30 gol atmasını beklemiyor o işi yapacak kişi burak.
umut boş adam filan değil umutun özelliği bitmek bilmeyen enerjisi ve rakibi bunaltan presleri.. son vuruşları hiçbir zaman iyi değildi ama kimse ondan öyle 20-30 gol atmasını beklemiyor o işi yapacak kişi burak.