#9 Umut Bulut

Cevap: #19 Umut Bulut

Umut tabiki alınmalı.

O kadarda degil. Adam kaç maç kazandırdı bize.

Ha belki 1 sezon daha kiralanır ona lafım olmaz. Hatta dahada güzel olur.

Bonservisi alınır kenarda bekletilir ne zararı var adamın

Herseye ragmen 12 gol atti takim kötü giderken ayakta kalan tek isimdi neredeyse.

Seneye mutlaka kadroda tutulmali, yerli forvet sorunu varken Umutu almamak büyük hata olur.

Dün biraz savruk gördüm kendisini 2-3 pozisyonda cok net golleri yapamadi.

iyi bir yedek her zaman olur. hic bir sey yapmasa bile iyi press yapior ve karsi takimin rahat oyun kurmasini engeliyor. bakiniz chalke macina. press ile rahatlai takimi baya bence. kos desen kosar. kenarda otur desen sezi cikmaz. süper golcü degil ama süper bir yedek forveti ve yerli.

herzaman diyorum önceligim eren derdiyok. ha ben 2 sinide alirim diyorlarsa eyvallah. 4 tane forvetimiz olsun. umut biraz sagina soluna bakmayi ögrenmeli. gençler maçinda drogba hemen arkadan boş geliyor ona topu atamadi. bu maçtada 2 kişi birde saginda bomboş geliyor kaleye vuruyor. biraz daha etrafina bak aslanim.

BURAK-DROGBA-EREN-UMUT. 4 TANE FORVETİMİZ olabilir.

Bence Umut mutlaka alinmali. Rakiplerden birisi alirsa, ki biz almazsak mutlaka almaya calisacaklar, bizim icin iyi olmaz.

Umut sürekli oynasa rahat 20 golü bulur her sene. Ara ara oynamasina ragmen 11-12 golü var ligde. Bayadir da oynamiyor.

Iyi bir forvet Umut, Türkiye icin de ideal. Rakiplerimize böyle bir koz vermemek lazim.

Çok iyi bir yedek mutlaka bonservisi alınmalı

Bonservisini kendi çoktan çıkardı bile.

Almazsak bile seneye Umut'u Beşiktaş'da,Fener'de görürüz zaten.

Böyle bir adamı bu imkanlarda almamak için transfer sezonu boyunca sarhoş gezmek gerekiyor.

Galatasaray tarihinin yakin zamanda bu kadar gol atipta en les oynayan futbolcularindan biridir.

Ben de Umut alınsın yedek için iyi biri diye düşünüyorum.

Ama hep söylediğim gibi 15-20 senedir üst düzeyde eğitim alan, antrenman yapan, büyük takımlarda oynayan bir oyuncunun top kontrolünün, pas verişinin bu kadar kötü hatta rezalet olması çok ilginç. Umut üzerine tez yazılır.

Umut gol attığı zaman çok mutlu oluyorum.Topa dokunması yeter adamın:asd:

Elmander ile takas yaparlar bence.

Toulouse 3 milyon avro istiyor.

Umarim bonservisi alinmaz.

etkisiz etken futbol topsuz oynansa dünya yıldızı olabilirdi

Umarim bonservisi alinmaz.

alinacak gibi malesef. bende begenmiyorum hic bir cekilde. firsatci golcü ama oyun icinde yaptigi etki ve katki sifir + eksi umutun. yabanci kontenaj sorunu olmasa hayata almayiz ama sif bu yüzden alacaz herhalde.

boş koşuları dışında bir özelliği yok.

boş kale görürse atıyor başka özelliği yok

Bir maçla adam değerlendirmemiz gerekiyor sadece rakip takımlar almasın diye bile kadroda tutulabilecek bir oyuncu. Türkiye liginde oynuyoruz ondan daha iyi rotasyon oyuncusu var mı? Adam her sene 15 golü görüyor bu ligde hemde yerli ayrıca çok ta profesyonel her maç koşuyor savaşıyor bence kötü forvet yetenekli olduğunu pek düşünmüyorum ama iyi niyetli çok koştuğundan dolayı gol pozisyonlarına girebiliyor bu sayede gol atıyor kesinlikle alınmalı.

Şu takımda sabri gibi biri yıllardır kaptan olarak top oynuyorsa Umut futbolu burada bıraksın.

Umut'un bonservisini almayalım yahu. Sercan neyimize yetmez. Ya da Mehmet Battal. Olmadı Necati'yi yuvaya çağırırız. Umut'u beğenmeyenler bir zahmet alternatifinide yazsınlarda bilelim.

Umut'un bonservisini almayalım yahu. Sercan neyimize yetmez. Ya da Mehmet Battal. Olmadı Necati'yi yuvaya çağırırız. Umut'u beğenmeyenler bir zahmet alternatifinide yazsınlarda bilelim.

Necati ne alaka ? Necati gibi klas bir futbolcuyu Sercan'la, Batdal'la aynı kefeye mi koyuyorsun sen şimdi ?

Geri
Üst Alt