#9 Umut Bulut

Cevap: #19 Umut Bulut

bence olimpiyatlara falan hazırlansın 4x400 bayrak yarıları falan..

eren derdiyokaa hücum edin biraz akliniz varsa yönetim. sonra umutu alacaksaniz alin 4. forvet olaarak.

Bunun yüzünden koca bir 60 dk çöpe gitti :mad::mad::mad::mad:

Maçtan önce dedim ama...

Kesinlikle alınması gereken bir oyuncu bu seviyenin oyuncusu değil ama ligde türkiye kupasında idare eder.

İyi bir yedek , o kadar da abartmayın.Real karşısında daha ne yapabilirdi ki

Real Madrid'in geriden oyun kurmasını bozdu tüm pozisyonlarda o bile yeter :yenieek:

Real'e karşı bir şey beklemiyoruz da ligde de 5 maçta 1 anca bir iş yapıyor.

Bence almamalıyız.

Sen sürekli yedek kalsan bir şey yapabilir misin. Bir de o yönden bakmalı.

İlk geldiğinde ilk 11 deydi. Takır takır attı. Forvetler transfer edilince morali çöktü. Ve sürekli yedek. Biz yedek kalsak biz de köreliriz. Düşüncem böyle

Bu adam yerine Amrabat olsaydi, tek forvet ciksaydik cok daha farkli olabilirdi her sey.

Umut ve Hamit olmasa biz yari final...

İlk geldiğinde ilk 11 deydi. Takır takır attı. Forvetler transfer edilince morali çöktü. Ve sürekli yedek. Biz yedek kalsak biz de köreliriz. Düşüncem böyle

Bana göre çok yetersiz oyunc. Takır takır dediğiniz golleri izleyin. Takım oyunuyla atılmış gol çok azdır.

Bana göre de takım oyunu oynayamayan oyuncu yetersizdir. Yedek için bile. Bu benim fikrim.

Vallaha oynamiyo vs gececeksin.. Profesyonel topcu oyniycak.. Umut Galatasarayin forveti olamaz.. Ilk geldigi gun yazdim.. Golleri atinca herkez bayildi burda sagolsun goller atti atacakta.. Ama avrupada basari istiyorsan Umutla olmaz o is.. Ha Umut'u begeniyorsan Avrupada basari bekleme..

Sadece gol atıyor,pres yapıyor.Yedek olabilir kalırsa o da yerli olduğu için

ligde iş görür ama avrupada asla burak bile r.madrid karşısında zorlandı. avrupa için drogba gibi forvetın olacak yanındada burak gibi golcü

Bi kere Drogba geldikten sonra mutsuz. Hep suratı asık.

Ayağında 3 sn top tutamıyor.

k

adamda futbol zekasi yok. sadece koşuyor. önde felan olacanda arka boşaldiginda oraya koşacak. böyle adamlar yüzünden futboldan soguyorum. adam realin defansini yapiyordu. milli maçtada aynsini yapti macar maçinda. yedek kalip kalmamasi önemli degil. en fazla maç temposu olmaz.

Attığı goller için teşekkürler ama bonservisinin alınmaması taraftarıyım, son dakikalarda maça falan giriyor, böyle durumlarda ilk 11 falan başlıyor hiç gerek yok.

Aslında Umut'un galibiyetteki katkısı bence büyüktü çünkü ilk yarın çok yordu Madrid defansını ama yine de bizim için yeterli değil ama Türk olarak bu paraya daha iyisi yok kalabilir bence.

Geri
Üst Alt