#9 Umut Bulut

Cevap: #19 Umut Bulut

Umut orda pozisyonda ne yapması gerekirse doğu yapmış,yapamadığı tek şey gol vuruşu.Sağa çalım atması falan doğu umutun.

elmanderi görememesi bence, hic bakmamis, ha burda elmanderinde sucu var, bir az agir kalmis gibi.

o ilk pozisyondaki kontrolü kötü oldugu anda baska kimse var mi diye bakabilirdi, yoksa zaten vurmaktan baska carem kalmaz diye vururdu ama baksa elmandere cikarabilirdi

elmanderi görememesi bence, hic bakmamis, ha burda elmanderinde sucu var, bir az agir kalmis gibi.

o ilk pozisyondaki kontrolü kötü oldugu anda baska kimse var mi diye bakabilirdi, yoksa zaten vurmaktan baska carem kalmaz diye vururdu ama baksa elmandere cikarabilirdi

Pozisyonu sadece maçta izledim,özetini falan da izlemedim ama orda umuta güzel bi pas atılmış,umutta kontrol etmiş,kaleciyi geçmiş,şutuda çekti ama kaleyi bulamadı.Çalımı atarken biraz fazla attı ve açısı biraz daha daraldı.

ondan diyorum bende, calimi iyi atamadi, daha dogrusu top cok acildi, o anda iste elmander nerde bakabilirdi, ama dedigim gibi, elmanderde bir, iki adim agir kalmis, yoksa görüp atardi belki.

edit: özetlere baktim tekrar, abi umut kacirdi mi pis kaciriyor yalniz. Ebuenin ortasinda o pozisyon gol olmali be.

ilk yarida 3 kere kaleci ile karsi karisya kalmis, 1 tanesini en az gol yapabilirdi.

ama umuta laf yok, cok iyi gidiyor.

Reise bir kez daha şükredin Kasımpaşa maçında son dakikada golü atmasaydı şu an Beşiktaş maçı sonucuna çok çok daha üzülmüş olacaktık. Puan cetvelinde çok sıkıntılı bir durumda olacaktık. Çok meyvesini alacağız daha çok. 3.3 milyon Euro'ya satın alma hakkımız var harika. :tiphat:

ondan diyorum bende, calimi iyi atamadi, daha dogrusu top cok acildi, o anda iste elmander nerde bakabilirdi, ama dedigim gibi, elmanderde bir, iki adim agir kalmis, yoksa görüp atardi belki.

edit: özetlere baktim tekrar, abi umut kacirdi mi pis kaciriyor yalniz. Ebuenin ortasinda o pozisyon gol olmali be.

ilk yarida 3 kere kaleci ile karsi karisya kalmis, 1 tanesini en az gol yapabilirdi.

ebouenin ortasında sivokun metrelerce arkasından depar atıp geldi ve rahat değildi pozisyon yani kaçırması normal

ama

20. saniyedeki için birşey diyemem banko gollük pozisyondu...

Ah Ah reiz ayagını iceri cevirmeden vursan maca 1-0 önde baslıcaktık..

İyisin hacı abi ama basit gol kacırma gözünü sevim heleki böle maclarda

O ilk pozisyonu atsaydı 4-2 , 4-1 gibi bi fark olurdu şu maçta, net..

Yinede gayet iyi oynuyor Umut, pozisyonda da yapması gereken ne varsa yaptı aslında, son vuruşu daha iyi olabilirdi sadece, gelecek maçlarda daha iyi olur umarım..

Elmander'in daha yakın oynaması gerektiği doğru ama gerek kalmaz bundan sonra inş.

Burak-Umut. :ka21:

Çok fazla yıpratıyor savunmayı. Şu anki formuyla hücum hattının 1 numaralı ismi.

İlk 30 dk Umut değil de Burak olsaydı 2 tanesini gol yapmıştı o pozisyonların

Hoca ilk başta Elmander-Burak diye düşündü forvet hattını ama Umut aradan sıyrıldı.Performansı çok iyi nazar değmesin.Ama ben Necatinin de performansını artıracağını düşünüyorum,yabana atmayalım geçen seneki şampiyonlukta önemli pay sahibi necati.Necati de form tutarsa işte o zaman çok iyi olur.Ama hala Suarez tarzında bi adama ihtiyacımız var belli.

Hoca ilk başta Elmander-Burak diye düşündü forvet hattını ama Umut aradan sıyrıldı.Performansı çok iyi nazar değmesin.Ama ben Necatinin de performansını artıracağını düşünüyorum,yabana atmayalım geçen seneki şampiyonlukta önemli pay sahibi necati.Necati de form tutarsa işte o zaman çok iyi olur.Ama hala Suarez tarzında bi adama ihtiyacımız var belli.

Bizim zaten Suarez'imiz var.Sürekli topun üzerinden atlayan Sercan Yıldırım.

Bi kaç maç daha bu maçta kaçırdıkları gibi kaçırsın Elmander gibi taraftar tarafından satılacaktır.

umuta lafım yok, adam elinden geleni yapıyor allah var. ama kesinlikle golcü değil adam. elmander ya da umuttan hangisi daha formdaysa birini kullanmalıyız. ikisi birden çok saç-baş yoldurur. biz ya burağı kullanacağız yanında yada adam gibi golcü alacağız.

Umut'a laf edemeyiz, mücadele ediyor herseyini veriyor sahaya da ama bir de bitirici bir adam olsa her mac hattrick yapar reis, o kacirdigi 2 golün anlami yok bence. Yine de seviliyorsun reyis, arkandayiz. Banko oyuncumuzdur.

20120826.225145_IST531_1890538.jpg

Geri
Üst Alt