Rıfkı Karakülah
Ulubatlı Souness
- 8 Aralık 2008
- 35.917
- 10.596
- 673
Cevap: #19 Umut Bulut
Eski Umut Bulut geri mi dönüyor yoksam
Eski Umut Bulut geri mi dönüyor yoksam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Umut orda pozisyonda ne yapması gerekirse doğu yapmış,yapamadığı tek şey gol vuruşu.Sağa çalım atması falan doğu umutun.
elmanderi görememesi bence, hic bakmamis, ha burda elmanderinde sucu var, bir az agir kalmis gibi.
o ilk pozisyondaki kontrolü kötü oldugu anda baska kimse var mi diye bakabilirdi, yoksa zaten vurmaktan baska carem kalmaz diye vururdu ama baksa elmandere cikarabilirdi
ondan diyorum bende, calimi iyi atamadi, daha dogrusu top cok acildi, o anda iste elmander nerde bakabilirdi, ama dedigim gibi, elmanderde bir, iki adim agir kalmis, yoksa görüp atardi belki.
edit: özetlere baktim tekrar, abi umut kacirdi mi pis kaciriyor yalniz. Ebuenin ortasinda o pozisyon gol olmali be.
ilk yarida 3 kere kaleci ile karsi karisya kalmis, 1 tanesini en az gol yapabilirdi.
ama umuta laf yok, cok iyi gidiyor.
ondan diyorum bende, calimi iyi atamadi, daha dogrusu top cok acildi, o anda iste elmander nerde bakabilirdi, ama dedigim gibi, elmanderde bir, iki adim agir kalmis, yoksa görüp atardi belki.
edit: özetlere baktim tekrar, abi umut kacirdi mi pis kaciriyor yalniz. Ebuenin ortasinda o pozisyon gol olmali be.
ilk yarida 3 kere kaleci ile karsi karisya kalmis, 1 tanesini en az gol yapabilirdi.
Hoca ilk başta Elmander-Burak diye düşündü forvet hattını ama Umut aradan sıyrıldı.Performansı çok iyi nazar değmesin.Ama ben Necatinin de performansını artıracağını düşünüyorum,yabana atmayalım geçen seneki şampiyonlukta önemli pay sahibi necati.Necati de form tutarsa işte o zaman çok iyi olur.Ama hala Suarez tarzında bi adama ihtiyacımız var belli.