#9 Umut Bulut

Cevap: #19 Umut Bulut

İnzaghi'den farkı yok gerçekten oda değişik golcüydü ama her topu sokardı ceza sahasında..

Gol vurusunda kazmalik yapsa da ( o topa sol ayakla degil, sag ayakla vurulur) atti golünü :D

İnzaghi'den farkı yok gerçekten oda değişik golcüydü ama her topu sokardı ceza sahasında..

Yıllardır o tanıma Baroş'u örnek gösterirdim. İnzaghi'den farkı yoktu onunda. Fırsaçı golcülük bakımından

Ama Umut başka bir çığır açtı Maşallah.

Ne ciğer varmış arkadaş. O presler ne öyle rakibi boğdu resmen.

manu maçında tek santrfor oynaması gereken adam

manchester macinda oynayip ara vermeli bi mac, cok yorgun gibi.

Yıllardır o tanıma Baroş'u örnek gösterirdim. İnzaghi'den farkı yoktu onunda. Fırsaçı golcülük bakımından

Ama Umut başka bir çığır açtı Maşallah.

Ne ciğer varmış arkadaş. O presler ne öyle rakibi boğdu resmen.

keşke baroş eskisi gibi olsaaaaaa

İşte budur, bi şekilde atıyor golünü.. Hele o presi yok mu presi.. Ben ekran karşısında yoruluyorum yeminle.. :D

Allah sakatlıklardan, kötü gözlerden korusun umudumuzu.. amin.. :)

Manu maçında oynayıp Akhisar maçında dinlendirilmeli bencede..

Şansızlığı, Burak ve Elmander gibi iki önemli forvet var.. Biraz formsuz oldu mu formayı kaptıracaktır.. Ama böyle giderse babası gelse formayı alamaz.. Böyle giderse derken oyun olarak yoksa her maç 2 gol atacak hali yok ya :D

ManU. maçında da golünü atarsa bonservisinin alınmasını şimdiden fazlasıyla hak eder :yenieek:

Arifin mençıstıra attığı gol esprisinin 'Versiyon 2' olarak piyasaya sürdürtecek adamdır kendisi! :asd:

Umut'un mençıştra attığı golü arıyordum nereye geldim ben.. :uyy:

Ligde 5 golü var 4ünde net vuruş yapmadığı halde :asd:

Her maç çok koşuyor rakibi dağıtıyor bunun neticesinde de 1 golü hak ediyor.

gol vuruşu olmadığını burda herkes biliyor...

geldinde bu kadar iyi mücadele edeceğini bilmediğimden çok sinirlenmiştim.

fakat çıktığı her kafa topuna dokunması,presi gol vuruşu açığını benim için suan kapatıyor.

çıktığı kafa toplarından dönenleri toplarsak melo-selçuk ikilisiyle bu sezonda çok rahat olur savunmacılarımız ve kalecimiz.

aynen devam istenmeyen adam...

bu adam hic kosmadan , yani pres yapmadan, mücadele etmeden sadece gol atmaya konsantre olsa, sadece gol icin, pozisyona girmek icin kosular yapsa neler yapar, merak ediyorum. :asd::asd:

yani kisaca baros gibi oynasa mesela, o hic zorlmaz kendini, sadece kenine gelen toplara konsantre olmaya calisir

bu adamin kacirdigi cogu goller cok kostugu icin kacirilan goller, o kadar kosan, o kadar mücadele eden adamin gol vuruslara gücü ve konsantrasyonu yetmemesi cok normal.

TOP GOL LIGUE 1 - YouTube fransa ligue 1 top 10 birinci gole bakın .. umut bulut umut senden manchestere böyle gol bekliyoruz . trabzondayken werder bremene attığın golda olabilir.. oda olmazsa kubilayla arif erdemin karambole attığı gol var hani o golü beklyorz senden . yapsan yapsan bence bunu sen yaparsn.

buldugunu atarsın inş . çok önemli !!

UMUT ''BULLET''

bullet.jpg

Geri
Üst Alt