#9 Umut Bulut

Cevap: #19 Umut Bulut

Umut'u sakatlık etkilemiş bence de dün hiç iyi değildi

Umut'un kupa maçında fener'e ve portekiz maçında attığı 2. golleri her forvet kolay kolay atamaz. Ben olsam maçlara Elmander-Umut başlar, yorulanın yerine Burak'ı alırım. Ordu maçına kadar da böyleydi.

Geçen senenin düzenini pat diye bozamayız. Şimdilik Elmander'i tamamlayan forvet Umut. Burak için zamana ihtiyaç var. Tanju'ya da, Jardel'e de, Hakan'a da demediğimizi bırakmadık. Bu adam bize çok faydalı olacak.

[video=youtube;OFtG3euVdVk]https://www.youtube.com/watch?v=OFtG3euVdVk[/video]

Bu takımın birinci forveti Umut'tur. Sonra Elmander, Sercan, Baros gelir. Umut'u iki maçta bitirdik hemen, adam gol atamasa bile mücadele ediyor top kazanıyor, rakibi yoruyor ve defansı tedirgin ediyor.

umut bizim 1. forvetimizse o takımı çöpe at. her nekadar umutu sevsemde.

Umut'u bende çok seviyorum fakat Avrupa arenasında yeterli gibi durmuyor şimdilik..

İnşallah yanıltır beni..

iyi.

umut değilde forvetin birinci adayı elmander gibi gözüküyor

Öyle bir gol attı ki fırsatçı yoktan var etti pozisyonu. Çift forvette Elmander'in nihai partneri olmalı. Gol atamayabilir ama rakibin oyununu bozuyor, stoperleri rahatsız ediyor..

Umut-Elmander'e geri dönüş v.2614 :o

Umut # Elmander

birbirine yakın oynayıp rakip kalede etkili oluyorlar çift forvet dediğinde onu gerektirir zaten ben umutluyum salı cluj'u parçalayabilir bu ikili tabiki savunma rezil olmazsa

Bizim takımın birinci forveti Elmander dir.Diğer oyuncu ise form durumuna göre oynar.Tabi bu demek değilki Umut ta Burak da formdaysa yine Elmander oynar.Cluj maçında Elmander Umut oynarız büyük ihtimal.

Umut - Burak - Elmander 3'ü aynı anda sahada olmalı.

Selçuk'dan sonra takımda en sempati beslediğim ikinci oyuncu oldu. Arzusuyla bağladı kendini.

Futbola yeni başlamış başarıya aç futbolcular gibi.

Önünde üst düzey gol atan bir forvet olsa tarihin en iyi forvet ikilisine sahip oluruz. Bambaşka bir şey Umut.

Allah yardımcı forvet olsun diye yaratmış resmen.

İsmine enerjisine hırsına azmine candan sıcak gol sevincine kurban be takımın aslanı....

Trabzondaki haline göre kendini biraz daha geliştirmiş yetenekleri sınırlı bir oyuncu..

En azından yetenekleri sınırlı da olsa uğraşıyor gol atmak için.

Ceza sahasi icinde kendini yere attigi pozisyon disinda göremedim.

hava toplarındaki zamanlama hatası inanılmaz had seviyede. herif her hava topunda kuş gibi zıplıyor top yetiştiğinde yere düşmüş oluyor zaten.

Geri
Üst Alt