#9 Umut Bulut

Cevap: #19 Umut Bulut

8-10-12 gol arası atar diyordum ama geçecek gibi duruyor.

10 gol attı zaten şimdiye kadar geçti sayılır :D

8 lig - 2 süper kupa

Beklenenin üstünde ki katlarca üstünde performans gösteriyor.Karambolden gol atılıyor denilmiş fakat karambol harici pozisyon neredeyse bulamıyoruz ( kapalı takımlar ), o yüzden takımımıza uyuyor..Ayrıca kafa topları konusunda haklısınız Burak, Umut bu konuda yetersiz..Musleranın da topu atması eskisi gibi değil artık belki o yüzden bilemiyorum.Ama kimse Umut şöyle böyle demesin.Burada kimse bu adamın böyle olacağını tahmin etmiyordu, Sinema programında gördük ki efendi, saygılı, sessiz, sakin, edepli biri imajı veriyor..Karakterli biri, yedek kalsa küsmez , gol atsa arkadaşlarıyla sevinir.Bu huyunu takım oyununa da yansıtırsa çok iyi olacak..Egosu yok zaten, Allah yolunu açık etsin her daim yanındayım onun destek olurum.

Ynt: #19 Umut Bulut

Sakatlik , ceza gibi durumlar olmazsa 20 civari atar

Umut'um benim aslanlar gibi oynamaya devam ediyorsun.Şampiyonlar Ligi'nde Elmander'in yokluğunda sana çok iş düşecek.sana taraftar olarak fazlasıyla güveniyoruz.

Bu sene Galatasaray forması altında resmi maçlarda toplam 923 dakika süre almış.

10 golü var (92 dk'da 1)

4 de asisti var (230 dk'da 1)

Nihai olarak her 66 dakikada bir skora doğrudan etki etmiş.

"9 cakar 1 atar Umut" diyen Tirabzonlu kardeslerume ha buradan selamlarimi ilertiyrum daa :trollface:

Cevap: Re: #19 Umut Bulut

türkiyede 50 tane atsada geçti o işler..burak ve umut yüzünden avrupada şu dandik gruptan çıkamıcaz

bu seneden itibaren kalıyo 5 tane yabancı hakkın bu ikisinden daha iyi türk forvet söylede alalım yada forvet alalım defansda sabri gökhan zan oynasın hep vıdı vıdı hep vıdı vıdı

Cevap: Re: #19 Umut Bulut

bu seneden itibaren kalıyo 5 tane yabancı hakkın bu ikisinden daha iyi türk forvet söylede alalım yada forvet alalım defansda sabri gökhan zan oynasın hep vıdı vıdı hep vıdı vıdı

Eboue garanti, bir stoper yabancı şart diğerinde, Diğerinde Semih oynar.. Sol bek işi muamma ama yabancıdan yana kullanırsak sıkıntı çünkü o zaman eder 4 yabancı Melo veya yerine gelecek orta sahayla 5 olur.. Amrabat var Elmander var...

Dün ben Emre,Semih,Aydın hatta Sercan gibi gençler bir an önce kazanılmalı derken bunu kastediyordum o kadar ihtiyacımız olacak ki yerli futbolculara... Kaleci+2 defans+ 2 Ortasaha doldu bile..

Burak'ın,Selçuk'un,Umut'un kıymetini seneye daha iyi anlarız..Türkiye standartlarının en iyisi yerliler lazım bize seneyeden itibaren yerli fiyatları inanılmaz artacaktır zaten çok az değildi.. Şimdi tavan yapacaktır..

attığı 8 golün 5 i takımımızn ilk golü kilidi hep kendisi açıyor

bu sene en isabetli transferimiz!Artik sadece kiralama moduna mi gecsek..............? :D:sgr: :sgr:

Çok yararlı oynuyor. Maçın başlarında orta sahayı 5leyip oyun üstünlüğünü ele geçiriyoruz sayesinde

GSG BİLGİ | Umut Bulut hazırlık maçları da dahil olmak üzere Galatasaray forması ile çıktığı 20 maçta toplam 19 gol attı.

birkaç kere defanstan ve sağbekten top cıkardı kaç kere mest oldum aga:ayatollah:

Umut gol attı diye övmüyorum, eğer gol atmasaydı yine överdim. Ceza sahasın gerisinde en az Elmander kadar etkili bir forvet oyuncusuna göre... Mücadelesi takdire şayan... Son vuruşları biraz daha iyi olsa... Tadından yenmez...

ben umuttan bu sene 25 ve üstü gol bekliyorum bunu yapacaktır

kacinci golü oldu bu ? 8mi?

Gol Kralligi listesinde en üsste olmasi lazim

Geri
Üst Alt