#9 Umut Bulut

Cevap: #19 Umut Bulut

Orta mesafeden çok sert ve isabetli şutları var. Umut'u ceza sahası civarında boş bırakacak bir pas organizasyonu kurabilsek daha çok gol atar.

BİLGİ | Sivasspor deplasmanında bu sezon ligdeki 11. golünü atan Umut Bulut, kariyerinde bir yarıdaki en yüksek gol sayısına ulaştı.

Umut Bulut, Trabzonspor adına 2006-2007 sezonunun ikinci yarısında 10 gol atmıştı. Milli oyuncunun kariyer rekoru ise 16 gol.

Fenerbahçe maçlarında ki performansını genele yansıtsa dünyanın sayılı forvetlerinden olur.

Bugünde en güvendiğim adamların başında geliyor. :ka21:

Deli performansı bekliyorum senden :ayatollah:

volkandan seken topu tamamlayacak :ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah:

öndeki baskısı takım için çok öneli ciğerlerine kuvvet :D

Vasatı aşamadı.

Bugün kötüydü ama yanlış görmediysem ilk goldeki faulden önce baskı yapıp defansın rastgele vurmasını sağlayan Umuttu :ayatollah:

Ilk yarı fena değildi aslında, oynadığı süre içinde Burak'dan daha etkiliydi bence.

Çok koştu orta sahayada çok girdi çok pres yaptı oralarda ... Ama tabi onun yerinde yaratıcı ilerde top tutabilen bir adam lazım ... Umut reis yedekde lazım :yenieek:

adam casper gibi. nasıl 11 gol attı onu bile anlamadım:D ama yedekte bulunsun lazım olur.

fazla görnünmese de bence ilk 60 dakika gayet iydi, orta saha ya cok kostu, ve yardim etti, öylece de topal, baroni meirles filan hic bisey yapamadilar

Bugün Burak'tan daha etkiliydi bana göre de..oyunda oldugu süre boyunca takım savunmasına çok yardımcı oldu,görevini yaptı.

Koşuyo falan tamam ama oyun içinde ortadan bi kayboluyo sonra bul bulabilirsen

Geri
Üst Alt