#9 Umut Bulut

Cevap: #19 Umut Bulut

Lan bebe,akıllı ol alırım aklını..

Genel olarak dalga mı geçiyor musun ciddi misin belli değil. Fakat insanlara olan bu cevaplarında ciddiysen hakikaten yaş konusundaki bu kibir fazla. İnsanlara karşı yaşından bağımsız olarak saygılı davranmak gerek diye düşünüyorum. Neyse sen bilirsin yine de. Umarım şakadır yukarıdaki üslubun ve cevapların. Selametle.

Neden son yıllarda insanlarda bir yaş kompleksi başladı çok merak ediyorum.Burda yaşım konuşmuyor ben konuşuyorum.Ayrıca Elmander yabancı statüsünde , son maçta Elmander oyuna girecekti yabancı sınırlamasından dolayı oyuna sokamadı Fatih hoca.Bilmem demek istediğimi anlatabildim mi ? Eğer Umut olmasaydı Riera solbek oynayamayacaktı veya Amrabat yerine Emre oynayacaktı gibi gibi.Demek istediğimi anlatabildiysem ne mutlu bana , ancak yaşına saygı duymakla birlikte yaş kompleksinden kurtulmanı tavsiye ederim.

GoL

Genel olarak dalga mı geçiyor musun ciddi misin belli değil. Fakat insanlara olan bu cevaplarında ciddiysen hakikaten yaş konusundaki bu kibir fazla. İnsanlara karşı yaşından bağımsız olarak saygılı davranmak gerek diye düşünüyorum. Neyse sen bilirsin yine de. Umarım şakadır yukarıdaki üslubun ve cevapların. Selametle.

Yukarıda belirttiğim cevaplar son derece gerçekçi ama araya sazan gibi zıplayan ve kendini bilmezce konuşan kişilere hakettiği şekilde cevap veriyorum..:yenieek:

Yukarıda belirttiğim cevaplar son derece gerçekçi ama araya sazan gibi zıplayan ve kendini bilmezce konuşan kişilere hakettiği şekilde cevap veriyorum..:yenieek:

İçeriği bilmiyorum o açıdan yorum yapamam ama terslik tersliği beraberinde getirir. Gerek yok birbirimize kötü laflar etmeye. Demirören gibilere yansıtmak gerek o kötü lafları. :)

ben adres verrim gerekirse tartısırım :yenieek:

Geri
Üst Alt