#9 Umut Bulut

Cevap: #19 Umut Bulut

Kötü bir dönemden geçiyor sadece. Sene başındaki Umuttan eser yok çünkü. Hele hele elmandere ne demeli bilemiyorum.

İlk yarı döküldü resmen. Hoca Umut-Burak ikilisiyle 4-4-2 oynanmayacağını artık görse iyi olacak

cezaalanına giremediğimiz için doğal olarak etkisizdi bu tarz maçlarda umut'tan çok şey beklememek gerekir çünkü o yetenek yok

Oynadı m ? Ben bir tek kaleciye ortashadan attığı geri pası hatırlıyorum.

Bir r'daş demişti son hafta gol atarsa kalır diye.

Aynen katılıyorum.

Elmander başlasa daha iyi olurdu. Umut bu tip maçlarda yorgun defanslara karşı daha etkili.

bir işi mükemmel yapıyordu artık onuda riske ediyor.pas atıyorlar atan adama geri veriyordu ama rakipler çözmüş umuta top atıyoruz rakip basmadığı halde tek top oynuyor ama nereye oynuyor sağa-sola-ileri değil hep geri hep geri :(

adalar artık basmıyor bile ezberlemişler umutu yani rakip takım defansı olsam duran top hariç umuttan hiç çekinmem zaten yapabileceği şeyler az-çok belli hatta aynısı :confused:

Umut bildiğimiz Umut 2.devre de ekstralar yaratacaktır bize ama çok şey beklemek anlamsız hele ki bugün taktik mi artık bilmiyorum savunmadan gelen topları duvar gibi alıp pas dağıtmak Umut'un yapacağı son şey...

bir işi mükemmel yapıyordu artık onuda riske ediyor.pas atıyorlar atan adama geri veriyordu ama rakipler çözmüş umuta top atıyoruz rakip basmadığı halde tek top oynuyor ama nereye oynuyor sağa-sola-ileri değil hep geri hep geri :(

adalar artık basmıyor bile ezberlemişler umutu yani rakip takım defansı olsam duran top hariç umuttan hiç çekinmem zaten yapabileceği şeyler az-çok belli hatta aynısı :confused:

en kolay pozisyonlarda bile pas verirken zorlaniyor, ben böyle baska topcu görmedim.

Geri
Üst Alt