#9 Umut Bulut

Cevap: #19 Umut Bulut

Benim anlamadığım şey şu. Açın Burak Yılmaz başlığına bakın. Burak için yapılan hesapları kabul edip, Umut için yapılanları inkar etmek saçmalık. Burak CL'de 6 gol attı, bizi üst tura çıkardı, verilen paranın karşılığını fazlasıyla ödedi deyip Umut'un attığı 12 golü inkar etmek nasıl bir zihniyettir.

Bu arada Umut için söyleyeceğim birkaç şey daha var. Umut bu takıma Elmander'in yedeği olarak geldi. Amaç gücünden yararlanılarak ileride yapacağı pres ile takım savunmasına katkıda bulunmasıydı. Adam bunların hepsini yapmakla beraber, beklenmeyecek şekilde ligdeki gol yükünü de sırtladı. Ayrıca saha içerisindeyen enerjisini son damlasına kadar kullanan, takımı için çalışan bir yapıya sahip.

Bu hali ile bile sevilmeyi hakeden bir oyuncu. Eksikleri yok mu? Tabiki var. Bir Hakan Şükür değil kesinlikle. Top kontrolü ve isabetli pas ortalaması iyi değil. Bu yönünü her daim eleştiririm. Ama takımdaki forvetler arasında bunu yapabilen tek isim formsuz Elmander. Umarım Drogba ile bu sorunumuz ortadan kalkacak tamamen. Ama bu Umut kötü futbolcudur demek için yetersiz bir sebep.

Lütfen takımımızdaki oyunculara mümkün mertebe sahip çıkalım.

Umut'un bonservisi kesinlikle alınmalı.Kulübü 3-3,5m aralığında bir fiyata bırakır zaten.

Bu fiyata Anadolu takımlarından hangi golcüyü alabilirsiniz ki ? 2 gol atınca hemen 5m fiyat çekiyorlar.:mad:

Maliyetine göre çok faydalı bir oyuncu.

Sezon sonunda bonservisinin kesin olarak alınacağını biliyorum, bundan zaten hepimiz eminiz. TSL'de şuan bir türk oyuncu 12 gol atmış olsaydı en az 10milyon€ istenirdi.(2007 yılında Mehmet Yıldız için 5 Mio€ isteniyordu) Çok iyi bir alternatif olacak Umut, maçı önde götürdüğümüz zamanlarda, Drogra çıkar Sneijder çıkar Umut girer ortasahanın yapacağı presin fazlasını yapar, yorulmuş hırpalanmış rakibin dengesini daha da bozar daha da hırpalar. Çalışkanlığı ve bitmeyen enerjisi ile Fatih Hoca'nın en beğendiği oyuncuların başında gelir Umut, karakter olarakta pırlanta gibidir. Umarım futbolu "Parçalı Forma" içinde bırakırsın.

Agalar kusura bakmayın ama bu nasıl bir mantıktır, 12 gol atmış da (o gollerin değerini yani verimini de tartışırım) kalmalıymış bu takımda, hakediyomuş bunu. Yapmayın agalar adam parasını takır takır alıyo kalmayı değil o aldığı parayı hakediyo. Bi futbolcunun kalıp kalmamasına yapabilirliğine göre karar verilir, ben Galatasaray kulübüyüm kardeşim ben performansı, verimi düşünmek zorundayım ve de en kötüsünü düşünmek zorundayım. Umut takımda kalırsa ve seneye çok önemli bi maçta yada maç zincirinde oynayıp bu adam benim gol yükümü sırtlar, bu adam o mevkinin hakkını verir diyebiliyorsam Umut kalır fakat ben diyemiyorum, içten içe kimse diyemiyo. Adama Galatasaray zaten parasını veriyo attıpı gollerini ödülünü alıyo ama herifin yapabilirliği yok, potansiyeli yok. Daha sert tabirle GS'nin topçusu değil.

sneijdere tavirlarindan sonra sinir oldum bjk macindaki cikisi

ve bursa macindaki toplari alip sirtini donmesi..

senaryo kurmiyorum aga hissettimvar onda birsyler istiyn izlesin

Sen kimsin ki Galatasay'ın en çalışkan karakter olarak en füzgün adamına böyle konuşuyorsun? Dış görünüşe o kadar önem veriyorsun kusursuz felan mısın?

sneijdere olan tavirlarindan sonra boyle birseyi demegi geregi duydum.

ezik lafi agir kacmis olabilirde... sahada sneijdere karsi eziklik gostermesin ozaman videolari paylastirtmayin bana.

bjk macindaki cikisi ve bursa macindaki 2 defa top alip sirtini donup ona geri atmamak icin baskasina atma cabasi....

bu yaptiklarini gorunce ben utandim

selçuk falan tavır yapsa anlarımda ortasaha sonuçta umut neyin tavrını yapacak sneijdere

umutu alıp forvete sneijderi mi koycak :D

tavir yapiyosa elbet haketti yeri bulur..

ama ezik demene gerek yok..

tmm haklisin geri aliyorum ezik lafini ama ezik tavirlar gostermesin sahaicinde cok gicik oldum la

hani iphone 10 alirsin misafir cocuk gelir odanda bakar sonra oynatmadi diye annesine aglar ya o hale burundum tavirlarini gorunce

ezik lafi agir kacmis olabilirde... sahada sneijdere karsi eziklik gostermesin ozaman videolari paylastirtmayin bana.

bjk macindaki cikisi ve bursa macindaki 2 defa top alip sirtini donup ona geri atmamak icin baskasina atma cabasi....

Sevmeye bilirsin ancak ne olursa olun ithamlarına dikkat etmek zorundasın.

Umut Bulut bana göre çok düzgün adamdır da, asıl anlatmak istediğim mevzu GS'nin bi topçusuna taraftar ezik diyemez mi? Yani GS'de oynuyor diye über karakterli bir adam mı oluyor gözünüzde. Hem karaktersiz hem de GS'de oynamış tonla topçu vardı, şuanda da var, bunu dile getirmek suç mu reyisler.

Abartmanın lüzumu yok ... Sneijder'in olmadığı maçlarda oyundan çıkışlarını izle ve gör ... O zamanlar güle oynaya tüm arkadaşlarına sarıla sarıla mı çıkıyomuş ? Öküz altında buzağı aramanın manası yok :)

Geri
Üst Alt