#9 Umut Bulut

Cevap: #19 Umut Bulut

Bonservisini kesin almaliyiz

.

.

.

Umut un bonservisi kesinlikle alınmalı şuna inanın biz almazsak Bjk ya da Fener bu saatten sonra kaçırmaz.Umut çok koşuyor hiç birşey yapmazsa rakip savunmayı boğuyor.

maliyeti düşük olduğu için alınır bizim forvet rötasyonunda her zaman bulunmalı

İyi bir yedek bence de alınmalı bonservisi . :b5:

Türk forvet oyuncusu bulmak zor .

bonservisini almamak tarifi imkansız bir hata olur,al dursun kösede

İyi bir yedek bence de alınmalı bonservisi . :b5:

Türk forvet oyuncusu bulmak zor .

Doğru ama yok Umut'un bonservisini alıp 3 Mn € vereceğime , sezon sonu takımı büyük ihtimalle küme düşecek olan Eren Derdiyok'un bonservisini alır , 3-4 Mn € veririm diyorsa yöneticiler falan neden olmasın :)

Doğru ama yok Umut'un bonservisini alıp 3 Mn € vereceğime , sezon sonu takımı büyük ihtimalle küme düşecek olan Eren Derdiyok'un bonservisini alır , 3-4 Mn € veririm diyorsa yöneticiler falan neden olmasın :)

Şimdi Eren'in ne vereceğini bilmiyoruz ama umut'un kapasitesini biliyoruz , 3 milyon gibi bir rakam isteyeceklerini düşünmüyorum , zaten yedek ilk 11 çıkmayacak artık öyle tahmin ediyorum .

benim futbol takimima yeni biri geldi adi umut,o da forvet... ama fenerli.. adama "umut" diyorum,bana bakincada "buluuut" diye devam ediyorum..gicik oluyor..her defasinda yüz ifadesinin sekli paha bicilemez :asd:

AW: #19 Umut Bulut

Gelecek sezon yine kiralariz meraj etmeyin siz. Yemisim bonservisini :D

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2

milli takım performansını beğendim

şuanda Galatasarayın en verimli futbolcusu sensin !

kaleci ile karşı karşıya kaçırdığı pozisyonda kaleciye top çarpmasa dışarı çıkıyordu top.

Geri
Üst Alt