Deniz Sahin
Parçalı Üye
- 28 Mayıs 2011
- 4.750
- 1
- 998
Cevap: #19 Umut Bulut
Bu kadarmı farkeder bir drogba umut değişikliği
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Umut sandığınız kadar profesyonel bir oyuncu değil bir Elmander kadar profesyonel olmasını beklemiyorum ama olanlara trip attığı belli hani o sezon başındaki yüz ifadesi hani şu son haftalardaki hali.Trabzondayken yaptı bunları yattara ile taraftarla falan sorunları oldu.Şu umutinho olsaydım açıklamasından belli ne kadar profesyonel olduğu geçen maçta da Sneijder'e yaptığı hareket malum.Hem yetenekleri sınırlı hemde bu tipte bir adamın kesinlikle bonservisi alınmamalı.
Ben hic begenmiyorum. Galatasaray'in forveti olacak kapasitede degil bence. Ofansif anlamda hic güven vermiyor. Golünü atiyor eyvallah ama gol atmak ve rakibe basmak disinda pek bir özelligi yok. Zaten sezon basindan beri belliydi Umut-Burak ikilisi ile cift forvet oynanmaz, nitekim Drogba oyuna girince cift forvet nasil oynaniliyormus gösterdi.
Umutun katkilarindan dolayi ben kendi adima simdiden tesekür ettim
Elmander sakat olmadigi sürecde zor bulur formayi umut. belki son 20 dklarda girer drogba yoruldugu zaman veya burakin yoruldugu zamanlarda. oyun icinde hic bir katkisi yok malesef umutun pressden haric ve firsat golerinden haric. buda bizim gibi büyük takimda yetmez malesef.
Aynen bir de cok iyi kapanan takimlara karsi pek varlik gösteremiyor. Top ayagina gelince Baris Özbek gibi ne yapacagini sasiriyor izlenimi veriyor bana.